|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Slm arkadaşlar.Beni hep gıcık eden bir konu var.Ne y azık ki yurdumuzun büyük bir bölümünde iç sularda olta balıkçılığı yapan amatör arkadaşlarımızın bir sorunu bu.Bir çok göl milli park adı altında olta avına yasak.AAMMAAA alkol mangal sex ve bilumum her türlü şeye bu göl kenarında her şey serbest.Gİdip nizami üç olta ile avlansan bile başına terörist gibi jandarma ve ormancılar çöküyor.Nedeeen çünkü sen balık avkiıyorsun.Tüm kurallara uymana rağmen ufak balık avlamamana rağmen sen feci bir suçlu oluyorsun.Ama o milli parkta balık sorunu olmamasına rağmen sadece bslık avına karşı gelenler diğer icraatlara seslenmiyor.Buda zoruma gidiyor.Balıkçının koruduğu gibi o gölleri acaba hangi görevli koruyabilrdi bize bu saldırılar.avrupa bu sporu teşvik ederken bizde komik bir milli park yasağıyla insanları boğmanın ne anlamı var.Milli parkta adabıyla av yapan gibi kim korur oraları evet size soruyorum ve bir konu atıyorum ortaya buyrun.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tespitin doğru Murat ben gene tekrarlıyorum sorunu sadece balık avına gönül vermiş arkadaşların dernekleşmesi ile aşabiliriz,mesela sen bu konuya karşısın ama teksin halbuki dernekleşsek ve Türkiyedeki balıkcıları yada dernekleri bir arada toplayıp ses çıkarsak durum değişir, bir elin nesi var iki elin sesi var,ata sözü bence çok doğru.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tamam ben bu konuda dernekleşmeye ve gerekirse ankaraya bile gitmeye hazırım.yeterki bize bu işe gönül vermiş binlerce oltacıya bu dengesiz uygulamaya son verdirecek arkadaşları tpolayabilelim.öyle ya tüm dünya bu stresten kurtulmanın bir numaralı sporunu desteklerken bizde neden köstekleniyor.olta avında neredeki ekoljik denge bu güne kadar bozulmuş ki biz bozalım.doğaya saygısı olmayanın insana saygısı olurmu.hadi bu günden itibaren başlayalım bir arı gibi çalışıp sesimizi örgütlenerek duyuralım.bak neler olur.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Murat söylediğin herşeye canı gönülden katılıyorum ve yapılacak her türlü çalışmayı gönülden destekliyorum. Verdiğin örnekler çok doğru inan insanımız MİLLİ PARK adı altındaki MİLLİ BATAKHANE-MEYHANE ve ne yazık ki KERHANE durumuna getirilmiliş bu yerlere bırakın amatör spor branşlarını icra etmeyi, ailesiyle gidip temiz hava almaya bile gidemiyor. Tabi bunun en büyük sebebi bilinçsizlik ve cehalet ilk önce insanlarımızı bu yerler ile bilgilendirmemiz gerekiyor, sonra buraya bilgi sahibi korucular koyup, işinde uzman denetçiler tarafından kontrol mekanizması yerleştirmek gerekir. Yoksa acı ama gerçek korucu diye sex yapmaya gelen insanları rontlayıp iştaha gelen kişilerle denetçi diye alem yapmaya gelen insanların taşkınlıklarını ve çevreye verdikleri rahatsızlığı beleş 1 bira içmek için görmezden gelen kişiler, bizler gibi amatör sporlarla uğraşan ve oraya dinlenceye giden insanların başını çok ağrıtır ve huzursuz eder arkadaşlar.SAYGILAR
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Dernekleşme konusunda ilk önce yasaları öğrenmek nasıl dernek açılır dernek ile neler yapılabilir gibi sorulara cevap bulunmalı ama neden olmasın?
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili taygun kardeşim zanedersem Ankara ve İstanbulda var dernekler amobed ve rastgele-der bu derneklerle irtibata geçilip koskoca İzmirde de bir dernek kurabilirsiniz kanunları ve tüzüğü bu derneklerden rica edip alabilirsiniz bu mümkün yeterki sizler bunu isteyin 10 kişi bile olsa bir dernek İzmire şart üyeler gün geçtikce çoğalır,sonra başka bir ilimiz bu böyle yayılması gerek tüm yurda hadi hayırlısı.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar 2 senedir davutlar milli parkı konusunda milli parklar gen.müd. vs. bir sürü yazı yazdım. adamlardan tık yok..
park sahilinde olta atttırmazlar ..ama bakarsınız sahilden 50/100m. ötede balıkçı nın biri gelir metrelerce ag döker... bune lahana bu ne turşu hesabı..bu tür konuları bellirli dönemlerde peryodik olarak ilgili kurumlara hepimiz ayrı ayrı yazalım... ve tarafımıza gelen cevapları takib edelim.. nasıl olsa elimizin altında internet var.. hepsinin de adresleri var.. yazın arkadaşlar.. selamlar |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() biliyormusunuz ben geçen yıl jandarma ve orman bölge müdürlüğüne defalarca çıktım.konunun tamamen orman bakanlığıyla ilgisi varmış.bizim olta avı yapabilmemiz için orman bakanlığına imzalı dilekçe göndermemiz gerekiyor.şimdi toplu imzalı dilekçe suça girer diyorlar ben iyice öğrenerek hafta içi sizleri bilgilendireceğim.bundan sonrasıda her ildeki arkadaşlar aralarında imzalı dilekçeri toplayarak yeterli imzalı dilekçe sayısına ulaştığımızda orman bakanlığına elden götürebiliriz.herkes ilindeki mp adı altındaki yerlerde nizami olta sayısı ile avcılığın her mevsim serbest bırakılması konusunda dilekçelerini hazırlasın.aramızdan üç kişi toplanıp ankaraya gider randevumuzu alır ve işlemlere başlatırız.şahsen ben bu günden itibaren başlıyorum.birbirimizden kopmayalım.tel no:05426860553 beni bu nodan bulabilirsiniz.YAŞASIN AMATÖR BALOKÇILIK RUHU YAŞASIN BU OLAYA GÖNÜL VERENLER..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa spil milli parkı | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 28-01-2010 16:54 |
Zıpkın ve Oltacılar | zZIPKIN | Tanışma | 3 | 14-03-2008 15:18 |
Oltacılar Dikkat | aserkansatı | Videolar | 4 | 17-05-2007 10:52 |
Milli Takım Geyikleri | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 16-04-2006 17:05 |