|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() buradaki deneyimli abilerime bir sorum olacak istanbulda nerede kefal tutabilirim ?
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() İstanbulda kefali rumeli hisarının önünden 2. köprünün altından tutabilirsin kiloluk kefal tutanları gördüm oradan
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İstanbul'da koy, marina gibi her yerde kefal tutabilirsin.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() kadıköy sahilinde tutanları gördüm ama orada çok çıkarmı ?
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Koy marina gibi yerden çıkan kefallerde genelde pis koku olur nacizane önerim açık deniz koşullarını sağlayan(sahilden açık denize doğru) birde yakınından lağım akmayan bir yerde tutman.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kadıköy-Haydarpaşa rıhtımdan feribot iskelesinin oradan çıkıyor.Beşiktaş'a gidenler
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() peki bu mevsimde kefal olur mu orada ?
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() O belli olmaz işte su sıcaklığı önemli bir etmen.Ama eğer varsa kıyıda gezerken görebilirsin.
![]()
EVREN TAN 1987 İSTANBUL Yüksek Kimyager B Rh(+) KÜÇÜK BALIK YOKSA BÜYÜK BALIK DA YOK! Bu mesaj en son " 15-01-2012 " tarihinde saat 23:17 itibariyle pendikli balıkçı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oğuzhan kardeşim bir de imza ayarlarını yapmalısın.Bu önemlidir.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evren abí imza ayarlarını yaptım ama sanırım olmadı bilen birisine soracağım.kefal için kamış kullanacağım yemli dim oltası kullanmayı düşünüyorum yem olarak kurt ya da ekmek takıcam benim düşüncem bu sizce nasıl bir takım kullanmalıyım ?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kefal | oguzhn | Deniz Balıkları | 4 | 27-01-2012 22:41 |
Kefal Avı | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 36 | 27-01-2012 14:28 |
kefal avı | tevez | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 14-10-2010 07:21 |
08/02/08 kefal | serkan_dalaman | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 09-02-2008 22:55 |
Kefal... | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 13 | 28-07-2006 08:50 |