|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar Adım MURAT PINAR Antalya belek de yaşıyorum. Bir balık bulucu arıyorum 50/200khz ve 2000 tl ye kadar bir cihaz alacağım.... ne alayım yardım edermisiniz.
2 cihaz var aklımda furuno 620 mi raymarine a50d mi siz ne dersiniz veya başka ne önerirsiniz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Bey, özelden sorunuza cevap verdim, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence;
furuno veya JRC olabilir....Hayırlısı olsun... Bende 1000 ve 3000 Watlık JRC'ler var....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim ilginiz için,
furuno 620 yi 600 watlık aynasıyla balıkbul dan aldım... hakkımızda hayırlısı. bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İnşallah 2. el değildir..... Bu tip elektronik cihazlarda sıfır yani yeni olmaları çok önemlidir.....En azından garanti kapsamında alıyorsun.....Kullanmada bir sorun olursa sana yardımcı olabilirim....Hayırlısı olsun...Rastgelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
balık bulucu | taze balıkcı | Balık bulucular- Sonar | 1 | 16-03-2011 13:04 |
Humminbird 560 balık bulucu | Tutku35 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 0 | 07-03-2011 11:09 |
balık bulucu yardım | gakgos23 | Balık bulucular- Sonar | 5 | 17-12-2010 19:40 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |