|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu hafta sonu hanım ve kardeşimle beraber çocukları sinemaya götürmüştük. Filmin ikinci yarısı başlamıştı ki telefonum çaldı. Hemen açtım tabi. Erdoğan Sızarlar abimiz Sabri abimizide almış İstanbula gelmişler. Görüşelim diye aramışlar. Beni bir heyecan sardı. Filmin geri kalan kısmını seyretmedi. Fuayede program yapmaya başladım. Nasıl buluşalım, nereye gidelim, ne yiyelim vs.
Çocukları eve bırakıp sokağa fırladım ve Erdoğan abiyi aradığımda İstanbulun yoğun trafik çilesi ile yoğrulup benden bayağı uzaktaki akrabalarına gittiklerini öğrendim. Eve geri döndüm. Akşam buluşmak için program yaptıisekde bir türlü cumartesi günü buluşamadık. Pazar sabahı Erdoğan abinin önceden verilmiş sözü olduğundan buluşmak Pazar günü öğleden sonraya kaldı. Ama çok şükür buluştuk. Güzel bir sohbet ettik. Ancak İstanbulu doya doya gezmek, gezdirmek nasip olmadı. Ancak bunu saymadığımı tekrar huzurlarınızda belirtiyorum. Birdahaki sefere planlı bir ziyaret bekliyorum kendilerinden. Sabri abi resimleri eklersen sevinirim. Tekrar görüşmek üzere..
İSTANBUL/1973 A Rh+ Bu mesaj en son " 06-02-2012 " tarihinde saat 17:45 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() İşlerin yoğunluğundan fotoğrafı yüklemeye zamanım olmadı kusura bakmayın.Bizde sizleri İzmir'e sizleri bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ahmet'im yoğunluktan seninle uzun uzun sohbet edemedik.sende gördün arkadaş sayımız çok fazlaydı. İnşallah bir dahaki sefere daha uzun sohbet eder, bir de balığa çıkarız. İstanbulda balık tutamazsam gözlerim açık gidecek.
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şu güzelliğe bakın
![]() Allah birlikteliğimizi hiç bozmasın. Ahmet abi hadi sıra sende bizden gelen oldu şimdi seni bekliyoruz ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
|
![]() hey maşallah güzelliğe bakarmısınız sitemizin güzel insanlarından seçmeler tebrik ediyorum sizi
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
|
![]() İşlerin yoğunluğundan fotoğrafı yüklemeye zamanım olmadı kusura bakmayın.Bizde sizleri İzmir'e sizleri bekliyoruz.[/quote]
Estağfirullah Sabri Abicim kusur olsa olsa bende olur. Sizi gereği kadar ağırlayamadığı için üzgünüm. Dediğim gibi bir dahaki sefere özel bekliyorum. Doya doya gezip muhabbet edelim inşallah. Fırsat bulduğum ilk gün bende iade-i ziyarette bulunacağım inşallah. Alıntı:
Alıntı:
Hep birlikte buluşmak temennisi ile selamlarımı sunuyorum. Alıntı:
Haa bu arada Tuncay kardeş sen Denizliyi iyi bekle kaçmasın emi. Her hafta İzmire gidiyorsun bir İstanbula gelemedin ya. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sabri Güngör ve diğer arkadaşlarımıza maşallah, maşallah, maşallah...diyoruz...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ahmet Kardeşim o diğer form ziyareti idi senin için özel bir ziyaret olur illaki
Kaptan senide İzmir'e bekliyoruz (Mavi Fener)
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Ahmetim kaliteli buluşma olmuş ne mutlu size
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Volkan ağızlarında sürpriz deniz yaratıkları | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-12-2011 23:49 |
19-20.11.2011 Yenifoça - Sürpriz Dolu Bir Gece | Sargoz35 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 11-12-2011 12:00 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Hasan BALIKÇI'ya Küçük bir Sürpriz.. | Necati ARAT | Videolar | 19 | 22-09-2010 20:02 |
Doğan Kardeşime Küçük Bir Sürpriz | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 41 | 22-03-2010 12:56 |