|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar.aranıza doğa harikası Boludan katılıyorum.Umarım güzel şeyler paylaşırız bu forumda
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz,( hitapta kusur etmemek açısından ) imza ayarlarınıda tamamlarsanız seviniriz ad,soyad,doğum tarihi.keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz. Bolu ülkemizin meşhur ahçılarını yetiştirdiğine göre sizede eminim bu genlerden bulunmaktadır. Paylaşımlarınızda göreceğimiz balık fotoğraflarının yanında lezzet arttırıcı balık tariflerinizi de bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Bende yeniyim ve bu aileye katıldığım için çok mutluyum.
Arkadaşlar sağolsun her konuda desteklerini esirgemiyorlar. Umarım sizinlede iyi paylaşımlar yaparız. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Baylan 1903 aramıza,ailemize hoş geldiniz.dostlarımızın da dediği gibi imza bilgilerinizi girerseniz hitapta kusur etmemiş oluruz.
""ARTIK BALIĞI YEMEK İÇİN DEĞİL HOBİ AMAÇLI TUTALIM VE GERİ BIRAKALIM... "" gerçekten böyle düşünüyorsanız da sizi yürekten tebrik ederim.Et için değil zevk için amatörce avlanan tüm dostlara teşekkürler. Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramiza hos geldin kardesim,keyifli bilgi alisverisinde bulunmaniz temennisi ile saygilar sunuyorum...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz keyifli paylasımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Baylan;
Aramıza katılmanıza çok memnun oldum...umarım çok zevkli bir zaman geçirirsiniz...iyi geceler...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ismi ve soyismi nereye yazıyoruz.kontrol panelinde bulamadım
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim. Sevgi ve saygılarımla rastgele.
![]() |
![]() |