|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ertelenen 3. Tekne org. Yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum sayın yönetim göreveeee diyorum hergün siteye iştahla girip org. Duyurusu aramaktan yoruldum sanırım benle hem fikir olan arkadaşlarımız çoğunlukta :d:d:d:d
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aynen tuncay abi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İzmir'de havalar ısınıyor, balık haberleri aramaya başladım demesem yalan olur abi
![]() Bir organizasyonu hakediyoruz ![]() 7. Yaşımızın dolmasına da sanırım 1 ay kaldı yaş günümüzde denizde olmakta ister sanırım ![]() Sizden gelecek istekler doğrultusunda girişimlere başlarım bende ![]() Saygılarımla.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
|
![]() eeee balıklara nisan 1 şakası yapalım o zaman
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aynen tuncay abi balıklara öle bir Nisan 1 şakası yapalımki neye ugradığını şaşırsın
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() 1. ve 2. org. bilemiyoruz ama denizli team olarak 3. ogr. orada olmak istiyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
|
![]() macuncu başı nerelerde sırf onu özlediğim için org. teklifinde bulundum adam ortalarda yok
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Mümkünse iyi olur havanın güzel olduğu bir güne denk getiririz değilmi sizlerlede tanışmış oluruz biz acemilerde
Bu mesaj en son " 22-02-2012 " tarihinde saat 15:50 itibariyle mase tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla hatası |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay kardeşim çok güzel bir düşünce.ama bana uymuyor.bu karda kışta İzmir yolculuğu çekilmez.inşallah Temmuz Ağustos aylarında yapacağınız her türlü etkinliğe katılabilirim düşüncesindeyim.Siz org. yapın biz buralardan resimlere bakalım.Hayırlısı olur inşallah.
Rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkeze rast gelsin | deenizchi | Tanışma | 6 | 24-03-2011 13:45 |
hadi bakalım !! | ADNAN | Organizasyonlar | 4 | 16-06-2008 19:43 |
Hadi bakalım buyurun | balıkcı | ANILAR | 9 | 29-03-2006 07:03 |
Balık kaçarsa,misina kırılırsa,yemi kaptırırsak.Hadi bakalım rastgele | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 30-12-2005 03:14 |