|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() AV TARİHİ : 10 MART 2012
HAVA ve SUYUN DURUMU : SERT POYRAZ AVDA KALINAN SÜRE :AKŞAM SUYU SAAT: 17:00 - 19:30 ARASI AVDA KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ EKİPMANLAR : SPRO 2.10 10-40 GRAM ATARLI KAMIŞ VE PELİKAN 9 CM GAGASI DEĞİŞEBİLEN SAHTELERDEN YAKALANAN BALIK TÜRLERİ ve BOYLARI : 3 ADET LEVREK YAKLAŞIK 5 KGR CİVARI AVIN HİKAYESİ : Levreklerin yumurtlama döneminin bitmesini dört gözle bekliyordum yapmış olduğum araştırmalara göre en geç mart ayının 15'inde yumurtlama dönemi bitmekteydi daha sürenin sonlanmasına 5 gün vardı ama ben dayanamayarak ava gittim ama bir şartla eğer yakalanan levrekler boyutları ne olursa olsun yumurtalı olursa geri salınmak şartıyla balıklar boyut olarak büyükten küçüğe doğru geldiler ve hepsi de çok şükür erkek çıktı gerçekten bu zatları özlemişim Üçünün bir arada olduğu resme dikkat ederseniz küçük olan levreğin kuyruğunun başladığı yerde bir yara izi var bu yara izi ben hayvanı çekerken oldu bir anda saldırıya uğradı ve yaklaşık 5-6 saniye sürdü bir parçası gitti ama saldıran balığı su çok karışık olduğu için göremedim. Birde bunun sabah suyu var oradaki resimleri abim çektiği için resimler kendisinde kaldı alabilirsem onlarıda göndermeye çalışırım. Hepimize rastgele Teşekkürler ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balıkların yumurtasız çıkmasına sevindim doğrusu abi.
Sen bu işi biliyorsun gerçekten güzel bir ava imza atmışsın. Devamının yine seninle olmasını dilerim ![]() Görüşmek üzere Rastgelsin abi.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık abi fotoğrafların geri kalanını büyük bir merakla bekleyeceğim . Devamının seninle olmasını diliyorum . Sevgi ve saygılarımla . Rastgelsin abi ...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşşallah valla balıklaraa .. Bende spin takım alır almaz başlıcam ..
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Allah her işini inşallah rast getirsin. Tekrar çok teşekkür ederim sağlıcakla kal
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Rastgele, asli işlemlerinden sonra balık avı resimlerini bekliyoruz. Alıntı:
Sana da rastgelsin
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Cem abi teşekkür ederim asıl benim seninle tanışmam çok büyük bir gurur,sevinç ve hatta öneli verdiğin tiyolar vb ![]() ![]()
20.06.1997 İZMİR 0555 761 80 60 Çimentepe / Eşrefpaşa Bu mesaj en son " 19-03-2012 " tarihinde saat 19:00 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() cem kardeşim ellerine sağlık güzel kareler gözümüz gönlümüz şenlendi. afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Gri'nin işleri bitsin Gri'ye de bekliyorum ![]() İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak abi.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa dan Hasan Balıkçıyı ziyarete gittik | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 10-01-2011 19:24 |
YENİ cıkrığım bitti. | Rauf | Takım Çeşitleri | 23 | 15-02-2008 19:52 |
yeşilırmak öldü bitti | genc balıkcı tunahan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 23-10-2007 09:00 |
Atladım gittim alabalığa | balıkcı | ANILAR | 16 | 30-08-2006 13:34 |
atladım Balığa gittim gene | balıkcı | ANILAR | 21 | 11-04-2006 18:13 |