|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar 2. el humminbird 798ci si combo gps+fish finder aldım ama içinde harita kartı yok.haritalar çok pahalı.kendim kart alıp marmara ve ege denizini yüklemek isiyorum nereden bulabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.ben çanakkalede oturuyorum.teşekkürler şimdiden
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() öncelikle iyi günler. İlk önce imza ayarlarınızı düzeltirseniz hiç kimsede kusur ve hitaplarda sorun yaşamaz . ben pek anlamam o tür aletlerden ama anlayan abilerim mutlaka sana yardımcı olacaklardır sevgi ve saygılarımla rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar imza ayarlarını nereden düzeltebilirim acaba
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() sanırım hallettim teşekkürler
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Metin,
humminbird ün kullanmış olduğu harita cinsinin illegal şekli yoktur, harita üreticisinin her cihaz için ayrı ayrı türettiği kod ile yüklenebilir, o da ancak legal yolla mümkündür.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() yardımınız için çok teşekkür ederim.sanırım harita kartı yüklemeyeceğim onun yerine kartsız kullanmayı düşünüyorum.sanırım böylede çalışıyormuş
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Humminbird Balık Bulucu 325 TR kullanma kılavuzu yardımı | maviufuklar | Balık bulucular- Sonar | 0 | 02-09-2011 22:08 |
Humminbird 560 balık bulucu | Tutku35 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 0 | 07-03-2011 11:09 |
humminbird RF-25 | mozdil | Balık bulucular- Sonar | 2 | 13-02-2006 06:58 |