|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço
|
![]() merhaba arkadaşlar aranıza izmir karşıyakadan katılıyorum. hem sitede hemde balık yakalamada acemiyim. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. şimdiden teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aileye, hoş geldiniz.
Aradığınız bilğiler forumumuzda mevcut. Katılımcı olmanız dileğimle.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço
|
![]() hoşbulduk ibrahim bey.
şimdilik işe balıkları öğrenmekle başladım. buarada netten gördüğüm kadarıyla en büyük balıklar sizin sitenizde bunun sırrınıda ileriki günlerde öğrenmek isterim. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço
|
![]() hoşbulduk ferdi bey. çok teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ailemize hoş geldiniz.hitapta kusur etmememiz için Ad soyad yaş vb. imza bilgilerinizi girerseniz seviniriz.
Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba hoşgeldiniz .. Umarız size yardımcı olabiliriz.. Sormak istediğiniz birşey varsa bana özel mesaj bölümünden mesaj atabilirizsiniz elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım tesekkürler .
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Kıymet arkadaşım aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Kıyı için kıyıdan giden arkadaşlarımız yardımcı olurlar.Tekneyle ise elimizden geldiğince bizler yardımcı oluruz.Fakat bu arada imza ayarlarını da yaparsan hitapda kusur etmemiş oluruz..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz umarım aradığınız her şeyi burada bulursunuz. Sitedeki üstadlarımız size her konuda yardım edeceklerdir sevgi ve saygılarımla Rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço
|
![]() öncelikle herkese bu sıcak karşılamalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim.
avlanma konusunda sizlerden öğreneceğim çok şey var. ama öncelikle eşimi bu konuda ikna etmeme yardımcı olmanız gerekiyor. ona balık yakalamayı nasıl bir taktikle sevdirebiliriö.(tabi sevmezse bişey diyemem de kendi bilir.) çocukluktan beri tatlı sularda çok avlandım. ama artık denize açılma vakti geldi diye düşünüyorum. geçen sene (yazın) karşıyaka sahilde avlanma denemelerim (her ne kadar küçük balık yakalasam ve geri bıraksamda) oldu. bu senede eski foça bölgesinde pazarlarımı değerlendirmek istiyorum. şimdiden yardımlarınız için sağolun ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkese selamlar | sirriege | Tanışma | 8 | 03-12-2011 19:06 |
Herkese selamlar | Hakansaygun | Tanışma | 10 | 01-11-2011 01:30 |
Herkese Selamlar | Cenk Bayraktar | Tanışma | 4 | 05-11-2010 20:44 |
herkese selamlar | gokkaan | Tanışma | 11 | 02-09-2007 06:53 |