|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hepinize merhaba, uzun zamandır yazmıyordum. Geçen sene sonunda Sığacık'ta bulunan teknemi Alaçatı'ya aldım. Kışın fazla avlak bulma şansı elde edemedik, ancak Mart ile birlikte Alaçatı'da da yavaş yavaş avlaklarımızı bulmaya başlıyoruz. Ekte son ay içinde yapma fırsatı bulduğumuz avlardan bazı kareleri ekliyorum. Hepinize rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp; istavrit balığının tadının üzerine tat tanımıyorum...Resimler için teşekkürler....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık abi . Daha bol ve büyüklerinin seninle olmasını diliyorum sevgi ve saygılarımla Rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Güzel resimler, paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp kardeşim güzel av rasgelsin fotolara bayıldım
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Alp hadi hayırlısı sen sezonu açmışsın da haberimiz yokmuş.Maşallah kırmızılar bir harika istavritler dersen bir başka güzel.Afiyet olsunlar.Daha güzel paylaşımların olması dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah diyelim nazar değmesin.
Sezon iyi olacak diye ümit ediyorum. Ayrıca teknenin yerini alaçatıya almakla doğru karar verdiğinizi düşünüyorum. Rastgelsin. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Afiyet olsun güzel geçmiş MAŞALLAH
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ustadım tebrik ederim bereketli bir av olmuş...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() of of of kırmızıya gel kırmızıya alp mercanlar çok güzeller istavritler ayrı bir güzel tavayada yakışmışlardır sanırım afiyet şeker olsun. paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
KaptanKarabulut'un MART 2011-MART 2012 Seyir Defteri (GÜNLÜK) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 108 | 23-09-2011 17:19 |
KaptanKarabulut'un MART 2011-MART 2012 Seyir Defteri (YORUM SAYFASI) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 6 | 17-05-2011 20:00 |
KaptanKarabulut'un MART 2010-MART 2011 Seyir Defteri (YORUM SAYFASI) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 54 | 02-03-2011 13:56 |
KaptanKarabulut'un MART 2010-MART 2011 Seyir Defteri (GÜNLÜK) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 326 | 28-02-2011 19:21 |
19 Nisan 2009 Alaçatı raporu | Erhan ÇUKURLU | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 30-04-2009 22:32 |