|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bugüne kadar sadece videolarınızı izledim.Ve sonunda üye oldum.Ben sehmus köprücü Diyarbakır doğumluyum..25 senedir Mersinde yaşıyorum.Ve 10 senedir Mersin-Erdemli İlçesi sahilinden kayıkla olta avcılığı yapıyorum.13.05.2012 tarihindeki tuttuğumuz balıkların görüntülerini paylaşmak istedim.Bundan sonraki av maceralarımı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacağım.Hepimize rastgele...
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şehmuz bey aramıza hoş geldiniz. Katılımcı olmak seyirci olmaktan daha keyiflidir. Umarım sizde keyif alırsınız. bol balıklı avlar ve paylaşımlı formlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() şehmuz bey aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şehmus kardeş aramıza hoş geldiniz.İmza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz.Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mersin'den selamlar... | yusuf eylen | Tanışma | 4 | 25-09-2010 11:42 |