|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
özellikleri:Ay takvimi balık av zamanı gösterme 10 yıl pil ömrü dual zaman 50 metre su geçirmezlik 3 alarmlı Alarm tekrar fonksiyonu kronometre Geri sayım sayacı led işik İlluminator(yaldızlı aydınlatma) silikon kayış arkadaşlar bu saati yeni aldım.saat illerin doğu-batı boylam değerlerine, ay saatine,ülkeler arsı saaat farkı gibi değerlere göre balık av zamanını göteriyor.bulunduğu zamanlara göre 5 seviyesi var.saati henüz denemedim.saat hakkında bilgisi olan varmı?işe yarıyor mu acaba! tavsiye üzerine aldım.
Bu mesaj en son " 03-03-2008 " tarihinde saat 13:57 itibariyle polmurat tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi bu saati ben kullanmadım hatta ilk kez senden duyuyorum. İşe yarayıp yaramadığı konusunda sendende bilgi bekliyorum denemelerinin sonuçlarını paylaşman dileğiyle.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Bende böyle bir saat olduğunu ilk defa duydum.Merakla denemelerinizdeki paylaşımlarınızı bekliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() biraz zaman gerekiyor.bir iki y içinde tam olarak bi rapor veririm..ben teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar deneme imkanın oldumu saati.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() muratcım ben duydum ama nasıl çalıştığını bilmiyorum deneyipte paylaşırsan çok memnun olurum,saygılar sevgiler görüşmek dileğiyle
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saygı bizden abi.biraz zaman gerekiyor.Saat gün içinde balığın yaylıma yani yemlenmeye çıktığı saatleri gösteriyor.sezonu beklemem gerekecek.burada deniz yok.Gerçi bana tavsiye eden kişide tatlı su avı için denemiş ve gayet olumlu sonuçlar almış.İnşallah oyledir ve saate göre hareket edip boşa olta sallamayız.saatte ay saati fonksiyonu var.bulunduğunuz ilin koordinatını girip ona göre ayın hallerine göre bir av saati var.hatta ileriki bir zamanı bile gösteriyor.2099 a kadar bakabilirsiniz.eğer işe yararsa en uygun zamanda istediğiniz gibi ava gidebilirsiniz.sizleride meraklandırdığımın farkındayım ama ben daha çok merak ediyorum.Hepimize sabırlar.rastgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu arada daha önce takıldığım siteyede bu konuyu taşımiştım.Herkes bişey saçmalayıp dalga geçti.(işte bu siteninde farkı burada.)hatta saatçi olduğunu iddia eden bir sivri zeka bu saati almayın,casio bu saati japonyadaki bir nehir için üretmiş dedi.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |