|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar herkeze selamlar biz hafta sonu sazlıbosnaya balık tutmaya gittik fakat sadece at çekle 4 turna tuta bildik 3'ü ufak diye geri bırakdık dip oltasına bütün gün hic balık gelmedi sazlıbosnada devamlı avlanan arkadaşlardan fikir ve tavsiye alabılirmiyim şimdiden teşekkürler herkeze rasgele...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seferciğim önce hoş geldin konu ile ilgilenecek kardeşlerimiz olacaktır.Hayırlı paylaşımlarını ve fotolarını bekleriz.Rasgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sefer kardeş:Turna balığı genellikle suda dengesiz yüzen avlara atlar.onun için atçek yaptığınızda yakalanır.sabit duran yemlere pek itibar etmez.Sazlıbosna yı bilmem ama turna sazlık olan yerlerde sazlık ile akıntının olduğu bölge arasında pusuya yatar,sazlığa gireni de çıkanıda takip eder.
avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sefer;
Aramıza hoş geldin... Konu ile ilğili olarak Hüseyin Kaptanın söylediklerine aynen katılıyorum....doğru söylüyor...Teşekkürler..İyi günler, bol güneşler...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sa[olun herkeze te;ekk]rler umarim o b,lgede ba[lik tutan b'r'ndende yorum gel'r
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Didim için yardım | yyucel | Organizasyonlar | 0 | 12-11-2010 15:38 |
sudak için yardım | okidoki59 | TATLI SU AVI | 3 | 12-05-2007 11:58 |
turna avı için bilgi talebi..... | kırımlı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 11 | 11-02-2007 10:08 |
malzeme için son yardım | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 22-12-2006 01:31 |