|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sözünü ettiğim alabalıklar DSİin üretip göllere saldığı gökkuşağı cinsleri...Ben bu alabalıkların zekasından şüpheliyim arkadaşlar.Neden diyecek olursanız, şöyle açıklayayım.Bir defa tutması diğerleri gibi zor değil.Hareket eden her şeye saldırıp kolayca yakalanıyorlar.Balığı görüp kaşığı oraya atmanız yeterli...Ekmekle yemlenmiş dip oltasına bile atlıyorlar ki su böreğiyle yakalananını da gördüm.İşin en komiği ise, geçen hafta yaşandı.Adamın biri kocaman bir turna kaşığını fırlatıp dibe yatırdı ve hareketsiz duran kaşıkla balık yakaladı.(Anlatsalar inanmazdım ama doğru)Ben bu balıkların zeki olduğuna inanmıyorum.Çok kaşık kopardığım için 45lik misina denedim onunla bile yakalanıyorlar... Yani sözün özü,bu balığı tutamayanı dövüyorlar burada...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan abi adres ver de sırtı kaşınanlar oraya gelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Derinöz Barajı,Amasya Suluova arası,15.kmden sağa sapın,25 km içerde.Bekleriz Mehmet Abi...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi zekasızda olsa alabalık alabalıktır
![]() tebrik ediyorum süpersiniz
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Serkan hocam,bereketli olsun.Peki lezzeti nasıl ?
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Lezzeti güzel.Eti piyasada satılanlar gibi beyaz değil,somon rengine yakın.Yakalandıktan sonraki mücadelede güzel de ,ne bileyim biraz fazla atlıyolar oltaya.Yani alabalık dediğin biraz ağır olur değil mi ya...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Serkan,bereli çelişmiş yeni avatarın ve imza bölümündeki yeni profilin hayırlı olsun kardeş.Kışa girerken imaj tazelemişssin.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Sağol İshak kardeşim.Evet Akhisar merkez doğumluyum.1984e kadar da oradaydık,daha sonra İzmire yerleştik.Akhisar civarında da Kum çayı,Su deliği,Cevizdere ve Esece Çayında avlanırdık bir zamanlar...Seninle hemşeriymişiz gördüğüm kadarıyla.Aynı yıllarda Akhisarda bulunmuşuzdur belkide...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() ellerinize sağlık güzel bi av olmuş...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan Abi balıkların aklını almışsınız siz bence
![]() ![]() ![]() afiyet olsun abi, daha güzel avlara inşallah...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
alabalık | erzhasan | Tatlı Su Balıkları | 5 | 23-01-2009 12:44 |
Böyle Zeka ? | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 01-12-2007 12:21 |
Alabalık | comert | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 12-07-2007 01:20 |
Alabalık | balıkcı67 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 22-06-2007 20:42 |