|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel yayın tebrikler.
(meriç ismi ne zaman girse meriçin azgın suyu aramıza girdi türküsünü söylerim ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş, daha büyüklerine de inşallah. Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() afiyet ler olsun kardeş
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() avın bereketli ve devamlı olsun
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba.
Bu hafta içinde (03.07.2006 PAZAR) YAYIN balığı aldım. Izgara da yaptım. Ancak çok ama çok ağır geldi bana. İlk kez yedim. Çok yağlıydı ve ağır bir kokusu vardı. Çok fazla da yiyemedim zaten. Ama ne ümitlerle almıştım bir bilseniz. Kılçıksız olduğundan zevkle yeriz diyordum. Ama olmadı. Tatlı su balığı -sazan, kadife vb.- yemeyi seven biri olarak niye bu kadar ağır geldi bilmiyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
benim fikrim alışık olmadığınız için ağır gelmiştir. Ama deniz balığı gibi olamaz hiçbiri ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hepsinin yeri ayrı bence rastgele
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() TAygun abinin dediği gibi deniz balığının yerini hiçbiri tutmaz.Balıktaki o deniz kokusunu aldıkça insanın aklına deniz içinde bir balık olası geliyor...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() yayın avı ayrıca bir hastalıktır.nedense bu balıklar çok esrarengiz yaratıklar karanlık suların efendisi. abi maşallah .ayrıca ufak yayın çok lezzetli olur .afiyet bal şifa olsun..devamını bekleriz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kızılırmak'ta 16 kg'lık Yayın (Nostalji 4) | C@feran | TATLI SU AVI | 13 | 05-07-2010 09:01 |
Yayin Baliği | fihaem | Tatlı Su Balıkları | 9 | 21-12-2008 17:03 |
Meriç ten çikan Devasa Yayin Baliği... | crowe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-03-2008 16:29 |
Balik Avlarimdan Görüntüler 4 yayin ve alabalik | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-08-2007 22:11 |
Yayin | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 27-05-2006 20:39 |