![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 20/02/2011 pazar gunu 22 Km/h 4 bf gösteriyor free meteo acaba tekne ile çıkılırmı_?
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() urla özbek yada cesme limandan
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tekneyle açılmak için biraz sert gibi hava bu hafta.
Çıkılmasına çıkılır ama rahatsız edebilir sallantı.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çeşme kuzeyden 25 kmh 14 derece sıcaklık cumaya kadar araştırma özledik denize cıkmayı hava müsade etmiyor..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çıkacağınız tekneyede bağlı bir durum.Güvenebileceğiniz bir tekneyse ve sallantı sizi etkilemiyorsa çıkabilirsiniz ama ben kıyıdan gitmeyi yeğlerdim...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bugünden pazar günkü rüzgar hızının tahmini tuturmak zor iş bugünden Çeşme 5 Bf gorünüyor yinede cumartesi sabahı tahminlere bakarak karar vermelisin.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bence de cumayı bekleyin hava tahmininin daha kesin belirmesi için.
20 km üzeri sert bir hava, teknede açık denizde sizi rahatsız eder. Özellikle Çeşme daha açık olduğundan tercih etmemelisiniz. Rüzgarın yönüne ve teknenizin boyutuna göre sallanmayı göze alıp, özbek'ten açılmak bir seçenek olabilir. Ancak Urla tarafında balık yapan yerlerin sınırlı olması sebebi ile avı rüzgara açık yerlerde yapma zorunluluğunuz doğuyor gibi gözüküyor. Kısaca, ben tavsiye etmem.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bugünden karar vermek zor ama gittikçe yükseliyor rüzgarın şiddeti
bakalım bekleyeceğiz bizde cumaya kadar ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bencede kuzene katılıyorum kesinlikle pazar günü kıyıdan gitmek lazım keza yağışlı ve sert görünüyor biraz tekne için
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzel Bir pazar günü | _Ata_35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 09-02-2011 19:39 |
Alptekin Barajı (Seferihisar/İZMİR) Pazar günü | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 23-06-2010 20:21 |
Pazar günü | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-06-2010 19:12 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |