|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Harika bir vidioya rastladım. Komik bir klip hazırlanmış. Ama özellikle diliyle balık yakalayan adama dikkat edin.
(Lütfen dikkat, bu adamın yaptığını evde uygulamaya kalkmayın, tehlikeli olabilir. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() cok hos abı ben daha once seyretmıstım sagol
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok saol hocam
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ah balıklar bizi ne hale sokuyo...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() super heee!!!
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ay süpermiş yaa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() kamışa okadar asılırsan yüzünde patlar tabi...bi de tava olayına bittim...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() dostum süper ya hele en sonuncusu yokmu gülmekden yarıldık burda arkadaşlarla saolasın sen bizi güldürdün allahda seni güldürür ilşallah hehe
![]() ![]() ![]()
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık avlamaya hastalık diyorlar. Bence bu bir hastalık değil neden derseniz....... Hastalıkların iyileşme ihtimali var.. Ama balık avlamak bir tutkudur. VE TUTKULAR İYİLEŞMEZ... Serkan Arslan sakarya/adapazarı arslan340@gmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hakkaten cok komık ya..sagolasın
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saolasın güzel bir video doğan abınınde dediği gibi tava olayı mükemmel
![]() ![]() ![]()
SÖYL€DİĞİN GÜZ€LLİĞİN TÜRKÜSÜ İS€ ISSIZ ÇÖLD€ BİL€ OLS@N BİR DİNL€Y€NİN ÇIK@R... GöZ Y@$L@RI M€RH@M€T€ D€LiLDiR;YüR€k Y@NM@dıkÇ@ GöZ Y@$@RM@Z... B€KL€N€N GüN G€L€C€KS€ Ç€KİL€N ÇİL€ KUTS@LDıR MeRt DoĞ@N AMASYA [[05]](hatta varay) ![]() ![]() eforstorm@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendini İnsan olarak tanımlayanların uyması gereken kurallar... | Uzm.Dr.Rastgele | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 9 | 26-02-2007 16:41 |
İnsan Psikolojisi ne kadar önemli? | uzman | SAĞLIK | 2 | 12-09-2006 09:55 |