|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tuttugumuz anda makinamız yoktu evde cekindik
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() vayyy tebrikler iyi iş
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir balık ne çok yaşlı ne çok genç tam yenme yaşı olsa gerek.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Gerçekten cok güzel bir yayın.Ne tür bir sistemle yakaladınız.Bildiğim kadarıyla kızılırmakta tutulan balıklarda biraz koku oluyor galiba.Çünkü kırşehirde okuduğum zamanlarda bende tutmus idim ve koku vardı.Bildiğim kadarı fabrika atıklarından dolayı ırmak kirlenmiş.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel Balık Tebrikler
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() çok güzel yayın tebrikler.
ben amasya da okumuştum üniversiteyi.o yıllarda balık merakım olsaydı(belkide uygun bir ortam olmadı)çok isterdim yeşilırmakta böyle balıkları avlamayı.ama nasip değilmiş ne yapalım |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ustam bu balığı dip oltası ile yakaladık 1.18m boyunda 8.5kg ağırlığında. kızılırmağın ust kesimleri dediğimiz yani kayseri ile sivas arasındaki bolumlerinde cikan balıklarda koku olmuyor ama kayseriden sonraki kesimlerde ise cok fazla kirlenme olduğu icin koku oluyor. SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel bi yayın.Aşığım bu balığa
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 8,5 kg ha. Çok güzel, tebrikler...
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Ahmet kardeşim lütfen cahilliğimi bağışla.Abisi yayın balığının lezzeti nasıl ? Mangal mı yapıyorsunuz.Yoksa tavada daha güzelmi oluyor.Maşallah 8-9 kilo balık.Yahu bu büyüklükte bir balık mahalleyi doyurur.
![]() Sazanın lezzetini biliyorum.Turna nın lezzetini çok beğendim.Afyon'a gidince mutlaka bulup-buluşturup yemeye çalışıyorum.Alabalık zaten bilinen güzel bir balık.Ama yayın????Benim gibi bu konuda cahil olanları aydınlatırmısın. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yayın | fedo3 | TATLI SU AVI | 0 | 21-09-2008 01:19 |
Yayın Balığı(Anıyla Karışık) | hhlevent | Tatlı Su Balıkları | 17 | 21-12-2007 20:24 |
yayın balığı avı | hallederix | Videolar | 5 | 25-08-2007 19:59 |
Yayın Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 56 | 06-07-2007 20:55 |
106 kiloluk Yayın Balığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 11 | 31-01-2006 19:42 |