![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() şimdiden RAMAZAN BAYRAMInız kutlu olsun.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() vallahi çok güzel olmuş...ellerinize sağlık...
mağdem konu burada da açılmış... bende herkesin ramazan bayramını tekrar tekrar kutlarım... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süeyman abim nefis birşey olmuş çok güzel ya ellerine sağlık abim. hepimizin ramazan bayramı kutlu olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu vesile ile ben de tüm dostlarımın, dostlarının Ramazan Bayramını kutluyor, nice Ramazanlara, Kadir Gecelerine sağlıkla erismeyi diliyorum
Sevgi ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Mutlu bayramlar dileğim ile
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() sayın abicim harika olmuş bayramını eniçten dileklerimle kutluyorum ellerinizden öpüyorum...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Tüm kardeşlerime hayırlı bayramlar dilegi ile...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tüm Rastgelsin Dostları' nın ve sevdiklerinin bayramını kutluyorum.
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman Abi harikasın, herkesin bayramı tekrar kutlu olsun...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Herkese iyi bayramlar dilerim. Kendinize iyi bakın
![]() |