![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu siteye kardeşim Seko,nun sayesinde üye olduktan sonra tartışmalı bir ortamda giriş yaptım...Bu belki benim suçum belki karşı tarafın suçuydu. ( bu olay kapanmıştır benim tarafımdan)Sonra acayip güzel muhabetler (benim açımdan) beni bu siteye bağladı...Hatalar yaptım hatalar yapıldı.....En son bir olay beni bu siteden uzaklaştırdı ki bu beni enayi yerine konmaktı ki şimdiye kadar olmamıştı...Bu olayı hissetmiştim ama azıcık yemiştim...Sonra olmadı bir türlü içimden gelmedi yazmak...Her neyse sürekli ama sürekli ilk baktığım yer burasıydı kapalıda olsa...Başka forumlara takıldım iğnecilikten
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin sami,,evet güzel günlerimiz ve muhabetlerimiz geçti bu güzel ortamda ve bundan sonrada geçecektir,bende ara sıra eski yazıları okuyup biraz nostalji yapmıyor değilim,,güzel günlerdi insan zaten hep geçmişi arar ,,geleceği bilmediği için..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() PHP Kodu:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili abilerim, bu siteyi geçmişte de güzel yapan bizlerdik (herkesi kastediyorum), gelecekde de bizler olacağız. Hala güzel muhabbetlerimiz var ve devam da edecek inşallah.
Bu arada Serkan Abi nerelerde? Onun da pek sesi soluğu çıkmıyor?
![]() |