![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu konu başlığı altında sizlerden öğrenmek istediğim,makinada hangi firen sistemi önden olan firenmi yoksa arkada olan firen sistemimi görüşlerinizi bekliyorum,bence iyi olanı bellide sizlerin fikirlerinizide bekliyorum ve şu anda kulanmış olduğunuz makinaların firen sistemleri nasıl.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Selim,bendeki spin makinelerinin 2/3 si arkadan, 1/3 ü ise önden frenli ( zannedersem konu dışı olan çıkrıklar ise yandan çarklı tabi
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Peki Erol hangisinden memnunsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Selim'cim,freni arkasında olanlar bana göre daha kullanışlı.Sağlak olduğum için çevirme koluda sağda kalıyor tabiki,böylece makineyi kullanmak daha kolayıma geliyor,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlginç bende solak değilim ama çevirme kolu bende solda banada kolun solda olması kolaylık sağlıyor,benim asıl bu konuyu açmamın sebebi,,hangi firen sistemli makina daha sağlam oluyor,,bunu sitedeki arkadaşlara sorup bilmek istedim bence hangisi olduğu belli ama gene bir araştırma yapmak istedim ayrıca bendeki makinalarında yarısı önden yarısı arkadan kalamalı.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fren sistemi kullandırtçak bi balık avlayamadım henüz selim abi
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Selim,
zannedersem bu alışkanlık bende çıkrık makinelerden kalma,bu yüzden sağ tarafa bana pratik kalıyor.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi iki makinem var, ikisi de arkadan kalamalı. gerçi daha kalama gerektirecek bir balık alamadım bu takımlarla ama bu şekilde kullanım sanırım beni zorlamayacak.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kalama ayarı | udgunes | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 29-07-2008 19:45 |
öko sistemi | balıkcı | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 10 | 10-02-2007 19:51 |
bitkisel arıtma sistemi | ramazanuçar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-12-2006 14:06 |
Makinanın içindeki parçaları ve işlevleri | balıkcı | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 29-11-2006 08:57 |