|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() herkes kaç metreye kadar dalıyo yazsın bilelim kim neymiş
vallaha ben 15 metre yapıyom üstüne gerek kalmadı ama daha fazla çok çıkamam herhalde
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sadece 4 metreye oda yüzerken ama ramazandan sonra ilk zıpkınla dalış alıştırmalarını yapacağım. ozaman süre ve derinlik konusunda kendimi tarta bileceğim..
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ben öyle derinlere dalamıyorum babalar.3-4m yeter.O yüzden oltacıyım zaten
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() seko sen yine iyisin adamım ben 2 mt.fazla dalamam birde körfez çocuğuyuz ama trişkadan ben yine kayıkta kalayım neme lazım suyun dışında olmak içinde olmaktan iyi tabi bu benim kendi fikrim
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() suya dalmak ayrı bir keyif oltayla avlanmak ayrı bir keyif ben fazla dalamam en fazla 5-6 metre ama gözüm daha derinde değil bana yeter bu derinlik. Levrekler başlasın hele 50 cm suda vurucaz balıkları
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Derinler beni bozar Can.Tırsarım ben ...Doğruya doğru
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Al bendende o kadar seko ben panik adamım ya kıyıda ya kayada yada kayıkta olmayı tercih ederim
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kayık sefasını her zaman tercih etmişimdir,av sırasında ıslanmayı sevmem de...
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar ben öyle suya falan dalamam. En fazla derin uykuya ve de derin konulara dalarım.
|
|||
![]() |
![]() |