|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() 03_01_2007 E.Foça Selim kaptan ın teknesiyle Fener adası önü. öğlen yemeği dahil 25TL 15 kişilik kontenjanımız var. ben rezervasyonu yaptırdım.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 12-12-2006 " tarihinde saat 20:54 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() vay bu arada çımacılığa terfi etmişim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben memnuniyetle katılırım Kıvanç abi şimdiden parmaklarım kaşındıı
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar şimdiden rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Bu Bayram Muhabetİ Hava DÜzgÜn Olursa DeĞerlendİrİlebİlİr Dİye DÜŞÜndÜm KardeŞlerİmİzle ArkadaŞlarimizla Bİr Toplanti Yapalim Belkİde Kontenjani Dolduruablİrİz(pazarlik Yapilabİlİr Mİ ?)
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıvanç abi,Adnan abiye katılıyorum...Havanın düzgün olduğu birgün programa dahil olmayı ben de çok isterim...Bide 15-20 ytl olsa tam süper olucak...Tagocum bu sefer kendime özel minder diktiricem...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() izmir kurbanda balık kesecek anlaşılan
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() abi kontenjanı doldurursanız millet nereden olta atacak yaw... vapur mu bu...
ama kulağa hoş geliyor vallahi... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğancım seni de aramızda görmek isteriz...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
minder de getirecek misin? ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22-23 Nİsan Organİzasyonu | giritli | Organizasyonlar | 138 | 23-04-2007 08:57 |
Bayram Tebriği | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 20-10-2006 11:23 |