|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Cuma günü gelen bir teklif ile nasip olursa 14.01.2007/pazar günü Urla karşısındaki adalar civarında şansımızı deniyeceğiz.Umarım oldukça uzun süreden beri kötü kaderimiz bu defa açılır....Bu hafta sonu balığa çıkacak tüm arkadaşlarıma şimdiden rastgele diyorum...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bol şans ishak abi.umarım şeytanın bacağını kırarsınız bu sefer..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi içimden bir ses avın keyifli geçeceğini söylüyor, umarım beklentilerinizi karşılayacak güzel bir av olur.. Karamsar olma, kısmet bu..
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak abi muhabbetiniz güzel avınız bereketli olur umarım..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Miço ![]()
|
![]() İshak bey, bir terslik olmazsa, ben de pazar günü tekne ile aynı mevkiide olacağım, biz genelde ya körtaş feneri civarına (alman adasının hafif kuzey batıya bakan kısmındaki fener) ya da alman adasının biraz doğusunda kalan (adaya yakın bir mevkii) yerde avlanıyoruz. Zaten her iki bölgede de bilinen avlak yerler olduğundan çok sayıda tekne olur, dikkatinizi çeker. Avlanacağımız teknenin ismi Yavuz, 8 metre civarı kamaralı (48 D plakası dikkatinizi çekebilir, zira İzmir çevresinde 35 D plaka olur) bir tekne. Koca denizin ortasında karşılaşsak ne hoş sürpriz olurdu. Size kısmetli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim o bölge insanı boş döndürmez tek tükte olsa balık alırsın diye tahmin ediyorum ama temennim iyi bir av yapıp bizim gözümüzü gönlümüzü şenlendirmen yönünde
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak hocam ve çağatay umarım istediğiniz gibi bi av olur. rastgele....
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak Abi "i" ve "g" ile başlayan balıklar oltanıza vurmasın dileklerimle rastgelsin diyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() Rast Gelsİn Aviniz Bereketlİ GeÇsİn
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi raporunu yazmamışsın daha ama inşallah bereketli bir av olmuştur abi...Sabırsızlıkla bekliyorum...Saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine 2007 | ADNAN | ANILAR | 3 | 21-12-2009 09:25 |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |