|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Doğan yazını okuyunca aklıma geldi, dün akşam TV de İstanbulu gösteriyordu Erik ağaçları çiçek açmadan meyve vermiş.. ![]() yazdıkların için teşekkürler.. Aslında çok önemli bir konu... :dikkat: Bu arada iğde ağaçlarıda çiçek açmayak sanırım, direk meyveye geçiş dönemi başladı.. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aynı haberi bende izledim çiçek açmadan meyve vermesi biyolojik olarak imkansız ama yaprakları çıkmadan erikler olmuş şaştım kaldım.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar çok garip ama gerçek bende gördüm hatta agaç erik ile doluymuş ...
bu yaz Orta anadolu kuşagı 40 derece sınırını geçerse şaşmamak lazım.. durum vahim.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() sanırım olay biraz saptırılmış...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence yavaş yavaş dünyanın sonu geliyor. bunlar pek hayra alamete benzemiyor.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar, bunun ne tartışıcalak bir yanı, ne sohbet edilecek öbür yanı var.
Tarih tekerrürden ibarettir sözü, doğruluğunu bir şekilde kanıtlayacak. Yani temizlik operasyonu devrede ve işliyor. Buna üzülmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Mekanizma işini bilir ve gerektiği gibi her şekilde yapar. Sanıyorum ki, bunun hızlı bir şekilde devreye girmesinde bizlerin etkisi büyük. E üzülmeyelim ya da dünyanın sonu hızla yaklaşıyor diye hayıflanmayalım yani. ![]() Rüzgar eken, fırtına biçermiş... ![]() İtirazi olan buyursun. Saygım ve sevgimle...
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() fazla gaza gelmiş bir kaç erikten ibaret bencede olası birsey iyi giden havaların de bir parça etkisi var ağaçın bir parça dengesizliği.....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Küresel Isınma ve İklim Değişikliği | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 1 | 16-07-2009 12:04 |
küresel ısınma | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-10-2007 15:53 |
KÜresel Isinmanin Nedenİ Bulundu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 07-03-2007 18:19 |
Küresel Isınmanın Türkiye Denizlerine Etkisi | erhan | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 17-10-2006 19:59 |