|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kıyıdan midye ile yakaladığım balıklar.
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 18-01-2007 " tarihinde saat 18:47 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() "maşallah" demekten kendimi alamıyorum İsmail abi, elinize kolunuza sağlık... çok süper bir av olmuş yani.. Balıklar resme bile sığmıyor abicim..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hey maşşalaaaaaaah....derya kuzusu bunlar....tebrik ederim abi,kullandığın takımdan da bahsedersen çok sevinirim....Saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail Abi tebrik ederim, gayet güzel bir av olmuş. Darısı başımıza en kısa zamanda
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bir el atarda resmi ufaltır. selamlar.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi resim işini hallettim ufaldı ama balıkları görünce gözlerim yuvalarından fırladı boyoz gibi onları kim küçültecek bilmiyorum
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abi akşam ziyafet var desene, bu balıkları ne zaman yakaladınız abim.. Hava nasıldı? yakınlarda yağmur filan yağdı mı?? poyraz var mıydı?? Merak ediyorum çünkü bende duruma göre balığa gitmeyi düşünüyorum hava şartları etkiliyor malum...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun eline sağlık, ben komplekse girdim valla... Ben bu kadar balığı rüyalarımda görüyorum artık..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı Su Balıkları-2- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:08 |
Yaz balıkları... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 02-07-2007 00:03 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |
deniz balıkları | CaTSiLeNcE | Olta Avcılığı Dökümanları | 5 | 16-12-2006 11:22 |