|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese selamlar…Son 1 aydır hep niyetlenip birtürlü yerine getiremediğim sözümü en sonunda gerçekleştirdim ve kuzenlerimi tekneyle balık avına çıkardım…Kuzenlerimden birisi amerikadan geldi ve orda tuna avına
![]() ![]() NOT : İlk avlak yerimizde sağlam bir mercan oturtmuştum ve kaptandan kepçeyi tutmasını istediğim sırada ona da aynı anda balık gelince karambolde benim kepçe mavi derinliklerde gözden kayboluverdi…Zaten şarkülü kaymıştı kepçenin yenisini almak için bahanem oldu… NOT : Haldunuma birkere daha teşekkür ediyorum ki bizim Doğan Kaptanla çıkmamıza vesile olduğu için…Sanırım benim ömrüm Haldunuma teşekkür etmekle geçicek… ![]() NOT : Benim tuttuğum balıkların diğerlerinden ayrı olarak tepside durmasının sebebi daha balığa çıkmadan sipariş almış olmam nedeniyle onların önceden rezerve edilmiş olmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17,02,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 14-02-2008 23:31 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |
23,02,2007 gümüldür | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 10 | 26-02-2007 14:54 |
Gümüldür Raporu (5 Ağustos 2006) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 41 | 16-08-2006 21:34 |