|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sabah 6 sularında balçova kipa önünde buluştuk Adnan,Onur,Kıvanç,Tago,Gürol dan oluşan kadro sahaya çıkmaya hazırlanmaya başladı. Narlıderede sağlam bir kahvaltı sonrası yollara düştük. İlk hedef çeşme-germiyan koyuydu 2 saat kadar olta attık sadece 1-2 ufak tıkırtı aldım onlarında devamlılığı yoktu. Baktık böyle olmuyor yer değiştirip ıldır tarafına doğru gitmeye karar verdik. Ildırda ufak bir liman vardı baktık kıyıdan olta atanlar var bizde ordan şansımızı denemeye karar verdik. Tam bu sırada nasıl olduysa ağ temizleyen 2 balıkçıyla sohbete başladık şöyledir böyledir derken bir baktık tekne üzerinde denize açılıyoruz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Bugün salı, 3 gündür rapor bekliyoruz dimi, çatlattınız adamı,
neyseki Tagocum hızlı çıktı da balık sinirlerim yatıştı biraz, Bugün ne güzel raporlar var yahu dadından yenmiyor ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() vallaha Göksel abi yollamaya utandım ilk başta ama sonradan hava şartları çok kötüydü mazeretim var (asabiyim ben) diyerek yolladım resimi
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş ellerinize sağlık,Ama anlayamadığım bir şey var bir çok balıkresimleri yanında çakmak veya cuğara paketi var bunun anlamı nedir?
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tago demek bir gün evvel gelseniz oralarda tanışacaktık ama cumartesi olta atılacak havada yoktu siz yine deniz yapmışsınız oltamın pası gitti diyeceksin için rahat eder.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Mehmet abi, çakmak , cigara yakalanan avın boyutunu belirtmek için konuyor, bunun yanında belirleyici başka birşey de konabilir tabiiki
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Mehmet abi mutfakta baktım en yakınımda tuzluk ve çakmak var tuzluk balık kokmasın diye çakmağı boyunu belli etmesi için kullandım. Sigara ile çakmak hemen bağdaştırılıyor ama ben sigaraya karşı biriyim ve hiç bir zaman kullanmadım hatta yanında sigara koyulan fotoğraflara bende karşıyım
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() kalamar için zokalar var yılmaz abi onları normal 3 köstekli takımın en üstüne kösteklere dolaşmayacak şekilde bağlıyorum ki genelde bu bağladığım yer fırdöndü oluyor duruma göre kesip alabiliyorum genelde pembe-turuncu-kırmızı tonlarını kullanıyorum.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım, bahse konu meralar son derece verimli meralar olup; yazın buraların tadına doyum olmaz....İlla velakin, azıcık daha zamanı var......
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 şubat çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-04-2008 19:14 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |
Şubat ayından avlar | omerko | ZIPKINLA SUALTI AVI | 9 | 04-03-2007 01:20 |
puslu ve dalgalı 17 şubat | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 21-02-2007 07:36 |