|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() BU rapala denizde hangi balıklarda iş yapar,bu gün malzemeciden aldım elindeki son malmış bu rapala 8 euroya verdi,görüşlerinizi bekliyorum.
Rapala SXR-10 Swımmıng depth:4'-6' Prof.nage:1,2-1,8m 10cm4'' 13gr 7/16oz yazıyor üstünde.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi öncelikle güle güle kullan. Ben de beğendim, güzelmiş gerçekten. Levrek için iş yapabileceğini düşünüyorum. Yalnız 10 cm kıyıdan at-çekte kullanmak için biraz büyük kaçabilir belki, tabii yer ve zaman da önemli. Ama tekne kullanımı için gayet güzel olur.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim, Mert doğruyu zaten söylemiş,bunun dışındakilere kulak asma derim,tatlı suda iş yapmaz.güle,güle kullan.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güle güle avlan Selimcim,rapalan genel olarak yüzey balıkları için kullanılır,ama downrigger yada planörle de kullanılabilir.Mevsimine göre palamut,yazılı,papağan,levrek yakalaman olası ,tabi şans faktörü her zaman önceliklidir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() kolay gelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() öncelikle nasip olacak abicim en kral teknelojik alette kullansan biraz şansın olacak gümüşü andıran bir görüntüsü var özellikle kıyıdan 20-30m suya giripte avlanacağım diyorsun levrek için ideal bir görüntüsü var ama teknede bu balığın sevdalısı çok olur diye düşünüyorum selim abi batarı fazla olmadığından palamut ve türevleri daha çok rahbet edecektir tatlı suda iş yaparmı belki turna avında diye düşünüyorum yinede alınmış alınmıştır bir gün bir yerde iş görecektir diyorum bol şans umarım iş yapar....
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() selim abi güle güle kullan öncelikle.. abi antalyada olsan güzel turna atlar buna.. Benimde hoşuma gitti .
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Görüşleriniz ve bilgileriniz için teşekkürler dostlarım,bu malzeme türkiyedeki balıkavı malzemecilerinde dahada ucuz,avmarketi olarak geçen sitede 7,5 euro gösteriyor yani anlayacağınız biz 50 cent kazık yemiş durumdayız
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
RAPALA ve cantası. | Rauf | Malzemeler ve Bakımları | 6 | 30-05-2012 16:25 |
Rapala Yapımı | Bir Dost | El Yapımı | 42 | 23-01-2012 23:07 |
En iyi rapala ? | dark_boold | TATLI SU AVI | 11 | 12-09-2011 14:13 |