|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() değerli dostlarım bundan sonra alanyadaki balık avlarımdan resimleri ve vidioları bu başlık altındaki konuda yazıcam ve ekliyeceğim
Cuma günü sabah saat altı ceyrekte palamut sırtısı icin limandan cıktım 9 adet ceşitli renklerde silikon ahtapot la donatılmış sırtı iki saat icinde bir defa palamut atladı onuda tekneye alamadık iğne iyi yerinde takmadığı icin kacırdık.saat 8 olmuştu diğer teknelerin palamut aldığını gördüm demekki ya şans bizden yana değildi veya onların sırtı düzeneği daha değişikti zira bu palamut ceşidi (yazılı orkinos) aylara göre değişik alışkanlık gösteriyor sanırım.evet balık olmayınca sıkıldım sahildende 45 dk uzağım elimdeki haritada 300 mt civarı bir derinlik vardı sonarda derinliği buldum cıkrık düzenini kurup kösteği yemleyip attım pek ümidim yoktu hem biraz gec hemde bu bölgede hic av yapmamıştım.iki saat at cek uğraştan sonra 6 parca tepegöz ve bizim burda togabaş denen egede fangri diye bilinen birde mercan cekince bir nebzede olsa boş dönmedim icin rahatlamıştım saat 11 e geliyordu takımı toplayıp döndüm.herkeze selam ve bol balıklı günler dilerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım fangri harika benim favorilerimdendir kendisi
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abicim maşşallah balıklar şıkır şıkır bize bakıyo allah daha güzel avlar nasib etsin..
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Rauf abicim afiyet olsun, bundan iyisi can sağlığı
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi
fangri yine de avıda günü de kurtaran balık olmuş..inşallah bundan sonra daha çoklarını göreceğiz...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi maşşallah yinede bş dönmemişsin, bunada şükür demek lazım, artık sezon yavaş yavaş başlıyor daha iyilere inşallah. rastgele abim......
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Fangri harika vallahi....
gözleri yeter... Tebrikler abi...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler,rauf abi yinede boş dönmemişsin
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() vallahi hangi başlık altında yayınlarsan yayınla rauf kaptan...anladığım kadarıyla bi seri başlıyor...sezonu gözüne kestirmişsin besbelli... daha iyi avlara inşallah...
rastgele... |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Rauf kaptanım, bereketli olsun....Bizlerin Ege'de kırma mercan yada erkek mercan dediğimiz; sizlerin tepegöz dediğiniz balıklar maşallah cam gibi,tam tavalık....Bizlerin fangri yada fangri mercan dediğimiz ; sizlerin togabaş dediğiniz ve tek parça aldığın balık maşallah kalem gibi...Afiyet bal şeker olsun...
Anılarımı, hep bu başlık altıda toplayacağım mevzusuna gelince: Bence her av macerası ayrı bir tatda ve lezzette olduğu için ,bana göre her anıyı aynı başlıkta yazar isen ''eski macera ve fotolar çok dipde'' kalacağından ileride üye olarak arkadaşlar için gözden kaçacaktır sanırım... Sen yinede her seyrüseferini ayrı başlıkta yaz derim.Yada Alanya balık günleri 1....Alanya balık günleri 2 diyede yazabilirsin...Yinede siz bilirsiniz.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
alanya.dan selamlar! | LLTAlanya | Tanışma | 7 | 16-12-2009 00:59 |
Alanya dan bir manzara | erkepli | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 03-04-2009 13:00 |
09.12.2007 alanya | Tungaalp_07 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 11-12-2007 12:04 |