![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaşın en kanlı günlerinden biri.. Asker,en iyi arkadaşının az ileride kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar. Asker teğmene koştu ve:
- Teğmenim, fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim?.. - Delirdin mi? der gibi baktı teğmen... Gitmeye değer mi?. Arkadaşın delik deşik olmuş... Büyük olasılıkla ölmüştür bile... Kendi hayatını da tehlikeye atma sakın. - Asker ısrar etti ve teğmen "Peki" dedi.."Git o zaman." İnanılması güç bir mucize... Asker o korkunç ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı. Onu sırtına aldı ve koşa koşa döndü... Birlikte siperin içine yuvarlandılar. Teğmen, kanlar içindeki askere baktı. Sonra onu sipere taşıyan arkadaşına döndü: - Sana değmez, hayatını tehlikeye atmana değmez, demiştim. Asker zaten ölmüş... - Değdi teğmenim, dedi asker... - Nasıl değdi? dedi teğmen... Bu adam ölmüş görmüyor musun?.. - Gene de değdi komutanım... Çünkü yanına ulaştığımda henüz sağdı... Onun son sözlerini duymak, dünyaya bedeldi benim için... Ve arkadaşının son sözlerini hıçkırarak tekrarladı: Geleceğini biliyordum!.. demişti arkadaşı... Geleceğini biliyordum!.. ALINTIDIR...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Malesef gidemedim....kendimi yaşadığım müddetçe hiç afetmeyeceğim....o beni afetmiş olsa bile....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() nasıl yani abi?? bu hikayeye benzer bi olay mı yaşadın?? yaranı deşmek istemedim selim abi özür dilerim
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ..................................
Geleceğini biliyordum!.. demişti arkadaşı... Geleceğini biliyordum!.. .............................. Kürşat, yine damardan girdin abisi......... Eline sağlık........ |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kürşat kardeş sanki bu yazıyı bana yazmışsın bugün. Güney doğudan şehit geldi Kütahya ya zaten içimiz parçalanıyor, valla damardan girmişsin. BU VATAN BÖLÜNMEZ. İşte türk askeri budur derim ben sadece. Saygı ve sevgilerimle.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kürşat senin bize garezinmi var abicim yaaa...bu yaştan sonra salyalı sümüklü olucaz sayende...bi haller oldu bana vallaha...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hepimizin başı sağolsun gürkan abi.. VATAN SAĞOLSUN..
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Arkadaş kelimesinin arka ve taş kelimelerinden oluştuğunu dymuştum, ne kadar doğru bilemem ama doğru olmasa bile çok anlamlı. Arka ve taş, arkanı yaslayabileceğin sana destek olan ayakta durmana yardım eden taş gibi sağlam... Arkadaş. Herkesin böyle arkadaşlara sahip olması dileğiyle. Hikaye için teşekkürler. Göçüp giden "arkadaş"ların mekanları cennet olması dileğiyle...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir yeni arkadaş daha : ) | Doğan ÖZCAN | Tanışma | 7 | 06-10-2009 08:19 |
arkadaş seyret seyret öldüm vallahi otaraflardan bu tarafa kovalasınlar biraz | dalgıç63 | Videolar | 4 | 24-03-2007 22:30 |