![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
Ege de havaların yavaş yavaş ısınmaya başlaması ile tutulan balıkların gerektiği gibi muhafaza edilebilmesi bakımından konuyu yeniden gündeme getireyim dedim.Geçtiğimiz haftasonu avımdan sonra,artık buzlukların ufaktan ortalara çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bundan başka altta seyyar olarak, ister yemlik canlı balık için ister livar için kullanabileceğiniz basit bir düzeneği fotoğrafladım. Motor,kaliteli büyük boy bir adet pil ile 30 saat çalışmaktadır.İki hız kademesi mevcuttur,sevgilerimle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi motor bildiğimiz akvaryum motoru mu, yoksa başka bir malzeme mi?
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() Mert cim, bildiğimiz akvaryum motorun pil ile çalışanı...maalesef Tr. de bulamamıştım,ama araştırmakta yinede fayda var derim
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() erolcum; bu livar hakkında daha detaylı bilgi istiyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol abicim bilgi için çok teşekkürler...bende epeyce akvaryum motoru mevcut eski günlerden kalma...bunlardan birini pille çalışır hale getirebilirsem sizleri de bilgilendiririm abi...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol hocam gerçekten çok güzel, fikir için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erolcuğum ; o tür bir livara benim de ihtiyacım var. Motoru nreden tedarik ettin ? Adresini verebilirsen ben de bir tane almak istiyorum... Mükemmel bir fikir.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Yusuf abi,motoru İzmir de dolaştığım akvaryumcularda bulamayınca yurtdışından bir arkadaşıma getirttim,fiyatı 8.5 euro.Lakin bundan 15 sene önce akvaryum merakım var iken yerli yapım yine büyük boy pille çalışan bir tanesini bulup almıştım.Belki biraz daha dolaşılırsa bulunabilir,ya da İstanbuldan getirtilebilinir,sevgilerimle
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sipariş varmeden önce var mı diye sorun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu arada [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Murat ÖZDİL İstanbul / Üst Göztepe 1966 `·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º> More flyrods are broken by doors than by fish or casting! Bu mesaj en son " 27-04-2007 " tarihinde saat 07:00 itibariyle mozdil tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() suyu değiştirme sıkıntısına son
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hava raporu. | Samet Eryavuz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 27-06-2008 11:27 |
foçada bu haftasnu hava | TLGA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 02-04-2008 15:33 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
livar | atilerdogan | Malzemeler ve Bakımları | 2 | 07-05-2007 21:28 |
Hava ve Toz Raporu | panderma | METEOROLOJİ | 4 | 13-09-2006 12:10 |