|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() mrb arkadaşlar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. başlık atmadan önce forumları yeterince okudum. 4 senedir dalıyorum ama bu süre içinde askere gidip geldim. askerden önce de elbisem yoktu. yani yazdan yaza dalıyordum. diğer malzemeler de pazar işiydi. şimdi baştan aşağıya bütün malzemeleri yenilemek istiyorum. genel olarak dalacağım mera da yer yer kumluk eriştelik ve bataklık. dere ağızları bulunan bir yer. levrek için ideal yani. ama arada bir taşlık meralara da dalıyorum.
SİZCE BU MALZEMELER YETERLİMİ??? APNEA 5mm AVCI ELBİSE YEŞİL KOMUFLAŞ APNEA COMPETİTİON TÜFEK 100cm APNEA TEKNOSPORT PALET ELDİVEN ÇORAP VE KEMERE DAHA KARA VERMEDİM. bi sorum daha olucak. daldığım meraya göre de menzilim oldukça geniş olacak. makaraya gerek var mı? USTALARIN DİKKATİNE!!! SÜHA MIZRAK BURHANİYE/BALIKESİR
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gerekli Malzemeler | balıkcı | Balığa Giderken Yanınıza Neler Alınmalı | 58 | 18-06-2012 16:11 |
Eski Malzemeler | ismail2776 | El Yapımı | 2 | 27-11-2007 01:52 |
malzemeler | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 1 | 01-01-2007 23:22 |
malzemeler | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 20-12-2006 21:09 |
Piyasalara Yeni Giren Malzemeler | levrek | Diğer Malzemeler | 16 | 19-09-2006 06:58 |