|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar Merhaba,
Konuyu nereye yazacağımı bilemedim, buraya yazayım dedim; umarım Moderator dostalar kızmaz ![]() Dostlar, Kültür mantarı yetistiriciliği konusunda üyelerimiz arasında çalışma yapan veya bana destek verebilecek birilerini tanıyan arkadaş var mı? Bu konuda hertürlü desteğe, bilgiye ihtiyacım var; genel konuları internetten bulabiliyorum ama; direkt, yüzyüze konuşmak, bilgi alış-verişinde bulunmak daha faydalı olacak diye düşünüyorum. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum. Sevgi ve Işıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Neden kültür balığı ??? | jellyfish | Su Ürünleri | 16 | 12-03-2010 14:54 |
kültür çipurası | biohazard17 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 01-05-2007 06:03 |
Kültür balıklarına "doğal renk" makyajı | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 31-12-2005 17:49 |
Kültür ve Sanat | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-12-2005 03:21 |