|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostum erol ve kardeşim doğan ikinizinde doğum gününü kutlar geleceğin sizlere şans ve en önemlisi sağlık getirmesini temmeni ederim,tüm ömrünüz boyunca sevdiklerinizle nice doğum günlerine.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Her iki dostumunda doğum günlerini kutluyorum...Nice yaşlara...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Doğan abicim sanada mutlu bir yeni yaş dilerim allah kebapsız bırakmasın seni ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ikinize de nice sağlıklı&mutlu yıllar dilerim...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() vay vay vay maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah çifte parti var bugün sevgili abilerim dostlarım yeni yaşınızı kucak dolusu sevgilerle kutluyorum daha nice yaşlara nice yıllara....eeeeee parti nerde nerede toplanıyoz
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() doğum günüm bana geldiğin gündüüüüüüürrrr.....çupralara söylüyorum yanlış olmasın yani
![]() Erol abicim ve Doğanım nice mutlu,sağlıklı bol paralı ve deeeeee gocaman gocaman balıklı seneler diliyorum ikinizede... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() Doğum Gününüz Kutlu Olsun...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Değerli dostlarım, doğum gününüz kutlu olun. Yeni yaşınız sizlere sağlık sıhhat başarı ve mutluluk getirmesi dileklerimle, nice mutlu yıllara. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nice mutlu senelere erol abicim nice 41 lere
![]() Nice mutlu senelere doğan abi ... Erol abi için geçerli olan bütün iyi dilekler sanada geçerli.. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğum gününüz kutlarım nice mutlu,sağlıklı yıllara.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğum Gününüz Kutlu Olsun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 08-08-2006 09:00 |
Doğum Gününüz Kutlu Olsun.... | rüzgar2 | Tanışma | 3 | 30-12-2005 04:06 |