![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() konu genel olup nereye açabilirim diye düşünülüp buraya açılmıştır önceden verildiyse şimdiden özür dilerim...
link: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şimdi çalışıyor... Bu mesaj en son " 21-04-2007 " tarihinde saat 15:57 itibariyle newcity tarafından düzenlenmiştir.... Neden: tekrar upload edildi. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() adress çalışmıyor kardeş..!!!???
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() evet adres calışmıyor
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() link yenilendi arkadaşlar.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili newcity bu site ingilizce,mi site hakkında biraz bilgi verebilirmisin.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() newcity gerçekten güzel bir çalışma olmuş...Emek verildiği belli.Teşekkür ederiz....Herşey çok güzelce işlenmiş.Tam arşivlik
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
kolay gelsin. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli kardeşim newcity,
Değerli katkınızı memnuniyetle inceledim. Daha önce bu şekilde hazırlanmış güzel bir sunu görmemiştim. Belki de kaçırmışımdır. Ama size minnetlerimle teşekkür etmek istedim.... Saygılar....
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşım harika bir site evet biraz girişte sorun yaşadım ama tek kelimetle harika bir site için teşekkür ederim
[ Bu mesaj en son " 31-12-2005 " tarihinde saat 09:45 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili newcity,sunum için teşekkür ederim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmişte balıkçılık | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 29-07-2007 17:16 |
Balıkçılık Terimleri | aserkansatı | Denizcilik Terimleri | 6 | 02-04-2006 02:26 |
Amatör Denizci Kursu... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 06-01-2006 04:00 |
Osmanlıda Balıkçılık | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 24-12-2005 01:33 |