|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar , bugün işlerimi erken bitirerek , öğle yemeği sonrası yine avlağımı ziyaret ettim, amacım dün yakaladığım havuz balıklarının irilerini yakalayıp birkaç saat vakit geçirmekti.Küçük boy mısır küspesine,hazırladığım 1 no iğneli,idamlık takımı solucan ile donatıp suya saldım.1.5 saat içinde , bu türün son boy limiti sayılacak 3 balık alarak, aynı avın verdiği sıkıntı ile eve döndüm.
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat Abi maşallah boşun yok, tebrik ederim
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Cevat cım ne sıkıntısı ya açık havadaydın . suyun kenarındaydın huzur veren ortamdaydın. gerisini boş ver.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17/06/2007 İznik Gölü balık avı | isk_ender | TATLI SU AVI | 27 | 19-07-2011 19:23 |
13 05 2007 iznik av raporu | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 13-05-2007 23:11 |
29 03 2007 iznik 20.00-21.30 raporu | cevat2 | TATLI SU AVI | 9 | 30-03-2007 20:21 |
sapanca gölü tehlikede | ramazanuçar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-12-2006 13:43 |