![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 2 baba,2 oğul var.Balık tutmaya gidiyorlar ve 3 tane balık tutuyorlar. şimdi bu 2 baba 2 oğul balıkları kesmeden nasıl eşit olarak paylaşırlar?
selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sanırım cevabı şu; dede, oğul ve torun. 3 balığı birer tane alarak aralarında pay ederler. 3 kuşak bir arada Hasan64 sesim geliyormuuuuu? RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese birer tane olacak şekilde...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() 1 torun,
1 baba, 1 dede alır, 2 baba 2 çocuk eder, yanılıyor muyum? |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() ne zaman yazdınız yahu, simdi ekran bomboştu , zeki insanlar
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla bravo hemende bildiniz yaw
![]() ![]() ![]() sizden de birsey kacmiyor . selamlar
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() eh, olmusken benzer bir soru da ben sorayim:
bir baba ve oglu, birlikte atlayip arabalarina baliga gitmek uzere yola cikiyorlar. maalesef, ogul yolda direksiyon hakimiyetini kaybediyor ve bir agaca bindiriyor arabayi. baba hemen orada hayatini kaybediyor. gelen ambulans cok agir ve ciddi bir sekilde yarali olan oglani alip memleketin en iyi hastanelerinden birine goturuyor, acilen ameliyata hazirlaniyor. ulke capinda cok unlu ve basarili bir cerrah olan, mesleginin zirvesindeki doktor ameliyata giriyor, ameliyat masasinin basina geldigi anda yatan hastayi goruyor ve neredeyse bayilacak gibi olurken agzindan su cumleler dokuluyor: "Aman tanrim, bu benim oglum"... Nasil oluyor da oluyor?
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Balık ile ilgili olanı hemen bende yazıyı okurken çözdüm .Ama ne yalan söyliyeyim mantık çerçevsinde bunu pek çözemedim...Ortada bir tane oğlan var ve babası kazada ölüyor...İkinci baba daha var...buda ünlü bir cerrah....
Dedim ya mantık ile çözemedim.....Tek çözüm ölen cerrah babanın babası ve yaralı oğlanın dedesi mi acaba.....? Bu mesaj en son " 11-05-2007 " tarihinde saat 11:28 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||