![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar bu gün komşum /arkadaşım ihtiyar emekli ile beleviye sazan avına gittik nasip belki birşeyler yakalarız antrenman olur.
17 adet sazan yakaladık 4 tanesini arkadaş gerisini ben yakaladım boylar 15/25 cm arası bayagı keyifliydi. yem taze mısır 6 m. dere kamışı igne mustad 505 .no 9....fotograf yok zira hepsi şu anda mekanlarında geziyodur..ammada korkmuştur garipler ..bidaaaa mısır yemekmi??? valla mısır gördülermi yaklaşmazlar artıkın ![]() ![]() ![]() amma 4 tane kaçtıki abbabababa (iğneden çıktı kamış kaldırmadı) demeyin/sormayın derinlik 1 m..civarı balıkları göremedim bile.. (şimdi bana kızarsınız abime bak ne biçim balıkçı?? yav inannki orada / o açık havada püfür püfür.. hiiç sistemi değiştireyim demedim..düşünmedim.. gelen gelir ufaksa gider büyükse kalır dedim...önemli olan ufak iğne ile büyük balık tutmak ya?? koydum yanıma bir adet kahverengi şişe.. yaşadıgıma şükür...ayaklarım yere basıyor ya.. gerisi hikaye. zevkimi aldım işte okadar....eve balık gelmedi.. boşver. başka zaman irisi gelir.. ''mazi hayatın lambasıdır karanlıkta yol gösterir yarınları aydınlatır''japonyadan |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler muvaffak abi..bende,c.tesi ve pazar 2 saatliğine gittim belevi göletlerine..akşamüzeri 5 ile 7 arası avlandım..yem olarak kırmızı kurt kullandım..2 adet yaklaşık yarım kiloluk yakaladım..1 tane kiloluğu kaçırdım..pazar bişey yakalayamadım..benim balık maceraları 3 yaşında ki oğlum Ata'nın ısrarı ile olmaya başladı..1-2 saatliğine gidip,hem onun gönlünü alıyorum..hem ben stres atıyorum..balıkları geri salamadım..ata illa eve götürelim dedi..uzun süreli av yapılırsa,eminim ki,büyük balık yakalanır o bölgede..
herkese saygılarımla,
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yaşamak özgürce Ve Dilediğince. Tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abicim antremanını yapmışsın hadi maça ne zaman gidiyoruz söyle bakalım
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() bir yiyen bida yiyemiyor. zira parmaksız kalıyor.... heh...heh...heh.. ![]() ![]() Bu mesaj en son " 19-06-2007 " tarihinde saat 18:18 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() muvaffak abı gel bız senıde çıpuracı yapalım
![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() balik bahane, zevk-i muhabbet sahane!!! önemli olan ruhun dinlenmesidir sende bunu en güzel sekilde basardigina göre ne mutlu sana abicim rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
2 haziran tanışması | igmsva | Tanışma | 19 | 05-06-2007 13:07 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |