|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar, öneri için saat bakımından biraz geç oldu ama (herhalde önerim kabul görürse sabah suyunu es geçeceğiz gibi), yarın kıyıdan planı olan, şöyle bir gideyim temiz hava alayım diyen arkadaşlar varsa, hem tanışıp kaynaşmak hem de stres atıp hoşça vakit geçirmek için (bu hafta okuduğum kadarı ile birçok üyemiz için çok stresli ve sıkıntılı geçti anlaşılan, baksanıza İshak bey tansiyondan söz eder oldu
![]() Düzeltme: Eh söyledim söylemesine ama maalesef şuan dışarıda hava tufana döndü, rahmet yağıyor. Dün meteor.gov.tr sitesi, yağışı bugün veriyordu, pazar günü için parçalı bulutlu diyordu. Şimdi tekrar kontrol ettim, sayfayı güncellemişler, pazar için de sağanak yağışlı tahmini var. Bu koşullarda itirazınız yoksa teklifimi maalesef geri çekiyorum.
Çağatay Yılmaz. İzmir.1970 Bu mesaj en son " 26-05-2007 " tarihinde saat 19:57 itibariyle Çağatay tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Çağatay az daha bekle zaten bir müddet sonra bu sayfalarda organizasyonları göreceksin cumartesi günleri kemeraltında buluşmalar olur sende katılıp kaynaşırsın. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |
14.01.2007/pazar günü bakalım yine hüsran mı olacak ? | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 20-01-2007 17:05 |
bigi paylaşımı yapalım | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 11-09-2006 06:30 |
Çapari yapalım dedik | Taygun KOCABIYIK | El Yapımı | 5 | 16-05-2006 21:55 |