![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() öncelikle herkese selam yeni üyeyim umarım kalıcı olurum
ben egede balıkesir akçay sahilinde sürekli balık tutuyorum oltam ile kumsaldan 3mt kamış 30gr lik kurşun ile 3-4 iğne ve tavuk eti kullanarak 50m civarı uzaktan kıyıya kadar olan mesafe içinde çipura yavrusu sarıkanat ve lüfer yavrusu karagöz yavrusu gibi balıklar tutuyorum günde ortalama 3-4 saatte 20-25 adet balık tutuyorum yani 3 kişilik bir aile için 2 akşamda bir tavalık balık çıkıyor ![]() bu arada sorumdan çok uzaklaştım ![]() size sorum : kaç metrelik bir kamış misina, kaç gramlık bir kurşun nasıl bir iğne ve yem ile nereden balık tutabilirim. ( istanbulda ucu tüylü iğnelerle tutanlar gördüm akçayda onlara balık gelmiyor ? ) yemmi daha iyi olur yoksa tüy iğnemi alayım ? kamış makina sti için fazla bir fiyat malesef ödeyemem bu işi profesyonel olarakda yapmıyacağım sadece haftada 1-2 gün zaman geçirmek ve tutabilirsem balık tutmak istiyorum sizden ricam kamış makina için ucuz ama 1 günde kırılmayacak bir set tavsiye etmeniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2007 li yıllardaki avlarımdan bazı fotolar. | AŞKIN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 28-02-2008 13:11 |
Denize Girerek Dikkat: Bazı Canlılar Sizin İçin Tehlikeli Olabilir! | Güven ÖZYELDAN | Dökümanlar ve Makaleler | 3 | 13-10-2006 11:24 |
Bazı Ülkere Ait Yemek Tarifleri | hunter2005 | Balık Yemekleri | 2 | 01-12-2005 10:16 |
cardes adına bazı resimler | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 06-09-2005 21:05 |