|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Öncelikle herkese Rastgele
Hafta sonu değerli üstadımız kıymetli ancam İsmail ÇAKIR'ın davetiyle yağış olmasına rağmen dört arkadaş kalkıp soğandereye gittik.Cumartesi akşamı Saat 22:00'den itibaren sabaha kadar ayaz havada levrek ve ispendeğe Rapala ile at çek yaptık.Ben bir tane ispendek arkadaşım Levent UYSAL iki lüfer diğer bir arkadaşımda bir adet ispendek aldı. Neticede sabah oldu.Kahvaltıdan sonra midye çıkarıp hep beraber çupraya baktık.üçer beşer herkes yakaladı.İspendeklerden foto alamadık.Kendime ait çupraların fotosunu ve Levent UYSAL'ın yakaladığı lüferlerin fotosunu ekliyorum.Ustamız İsmail bey size genelde maceralarını yazdığı için ondan sadece kayanın üzerinde avlanırken görüntü fotoğrafı aldım ve onu ekliyorum.Kendisinede bizleri davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon şansınızın bol olması dileği ile, ![]() ![]() ![]() [url="http://img261.imageshack.us/img261/3895/01nisan2007soandere002hl8 ![]()
Ürfettin ÇAKIR 1973/ÇANAKKALE Bu mesaj en son " 04-04-2007 " tarihinde saat 08:36 itibariyle urfettin tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() keyif aldığınız belli...ama fotoları ekleyemediniz sanırım...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Düzeltme yöntemiyle girdiğimde ekleme butonu aktif olmuyor.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() aşağıdaki linke bi göz atın resim ekleme konusunda size yol gösterecektir...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kolay gelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]()
Ürfettin ÇAKIR 1973/ÇANAKKALE Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 14:31 itibariyle urfettin tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler ürfettin bey, Çanakkale cömertliğini yine göstermiş anlaşılan
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() maşşallah abi balıklar şıkır şıkır parlıyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Merabalar ve hoş geldin hemşo hemde boş gelmedin tebrikler.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ürfettin tebrikler kardeşim....balıklar şahane....çanakkale klasiği oldu artık bu görüntüler....kudurttunuz yine biziiiiiiiii........
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler arkadaslar, güzel av olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çanakkale | ismail2776 | Organizasyonlar | 20 | 09-01-2008 16:56 |
15 nisan(çanakkale çatlatan ekibi)tago&seko | discus | DENİZ AVI KARADAN | 49 | 27-04-2007 16:42 |
7-8 Nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 16-04-2007 09:27 |
Çanakkale... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-04-2006 15:02 |