|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 3 ay önce banax BN250X model makine almıştım.Yavaş yavaş makinelerden anlamaya başladıkça yanlış bir seçim yapmış gibi hissettim kendimi.Makine sararken cır cır ses çıkartıyor.bir tek ileri sarma modundayken çıkartıyor sesi.İki yönlü olarak ayarladığımda ses yok ama o da bana yaramaz.Bu makine acaba nasıl susturulur?Yoksa geri verip albastar delta 60 mı alayım.TAbi balıkçı geri alırsa.Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.Makinenin linki bu.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şimdiden çok teşekkürler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Yunuscan ım sıfır makine ise hemen geri ver zaten sana bir garanti sini oldugunu söylemiştir. ama kullandıysan bilemem ne der satıcı ama sesin geldiği yer kapak açılınca anlaşılır ..bence geri ver.
zaten o makina ile uzak atış yapamazsın bence long cast(uzun kafa) makina al [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gibi..50/ numara yeterlidri daha fazla para verebiliyorsan daiwa / mitchel var onlardan al. ama arkadan kalomalı ve uzun kafalı makina al. Bu mesaj en son " 04-07-2007 " tarihinde saat 15:52 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygılar.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir de Muvaffak abi ne kadara değiştireyim.Para verirse en az kaça vereyim?
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
general var bu da güzel görünüyor uzak atışlar için kamış ise [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tavsiye ederim .. para durumum kesat olmasa ben bunları alacagım yada..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] makinayı ozaman koyver gitsin 150 metre |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygılar...
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 04-07-2007 " tarihinde saat 17:17 itibariyle ykmk tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yunuscan Bu ara bu makinaya aşığım gerçekten çok kullanışlı bir makina atış rahatlığından tut gerçekten çok güzel fiyatıda gayet cazip tavsiyemdir
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 13-07-2007 " tarihinde saat 23:07 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Yunuscan, makine ve kamışlardan anlamam bende sitede sorup tavsiye ile makine ve kamış aldım ama alışmadık ...... don durmazmış misali bir türlü alişamadım
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |
suf kamış ve makine-yardım | elmexicano | Surf | 5 | 08-04-2008 23:58 |
makine yardımı | sazancı18 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 5 | 28-03-2008 21:53 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |