|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlarım bu mesaj size son mesajım.Başka bir Forumda Yönetici olarak görev verildiğinden dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım.Hepinizi seviyorum, saygılar sunuyorum.Herzaman Şansınız bol iğneleriniz keskin olsun.Hepiniz Allaha Emanet olun.Saygılarımla.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi keşke bizi bırakmasaydın
Yeni görevinde başarılar dilerim her zaman burda yerin hazır abi bunu lütfen unutma. Seni seviyoruz...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() İsmail ne yapıyorsun kardeşim...?? olabilir başka bir sitede de olursun buradada.. üzersin bizi..
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() olsun abı başka siteye de gitsen biz seni yine de seviyoruz
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aloooooo Ismail ne yapiyorsun yaw ?
kardesim yok öyle ayrilmak ya.... sen yine baskanligini yap ve kaptan ol , moderatör ol , yönetici ol .... ama bizleri birakma ... sana alistik , yorumlarinla , trofelerinle ... beraber dertlesip paylasiyoruz av yasamlarini heyecani ve anilari , deli dolu ...... sen nasil öyle yazarsin bu son mesaj diye ? yok ölye arkadas .... yine takil baska sitelere ama buradan ayrilmani hem kabullenmiyorum hem yakistirmiyorum ... lütfen beni yanlis anlama , daha bugün izinden geri döndüm ve hemen ilk firsatta girdim ve senin trofelerini kutladim .... lütfen yapma böyle bisey , sonra darilirim . ![]() selamlar - saygilar
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ismail Abi yakismuyor bu sana.Bizler seni cok sevdik.Yapma yaaa.Salla gitsin bu kadar ciddiye alma sanal alemi.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili adaşım.. başka bir sitede yönetici olman bu güzel sitede katılımcı olmana mani teşkil etmemesi lazım..ama takdir ve tercih senin..bize saygı ile karşılamak ve sana başarılarla dolu bir ömür dilemek düşer..
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bişey diyemeyiz..Böle bir ortamı ve bizleri bırakıp gidebilicekseniz eğer bunun bi nedeni vardır gidiceğiniz ortamda bizden daha iyileri vardır..Bizden daha iyi olan arkadaşla başarılar dilerim size...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Çok Sevdiğim Canım Abilerim, Kardeşlerim, Arkadaşlarım Kimse sizlerden daha iyi değil.İyi oldukları için değil, Bir süre bana izin verin, ortama bir bakayım ona göre bende kararımı tam vereceğim.Sizlerden biraz izin istiyorum.Hepinizi seviyorum kimse yanlış anlamasın, Sizler Mükemmel insanlarsınız.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() ismail arkadaşım ben 5 tane siteye üyeyim ne olucak yani futbolcu olsan tamamda selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Merhaba sevgili arkadaşlar | sazancı | Tanışma | 7 | 23-08-2007 06:47 |
Merhaba Sevgili Arkadaşlarim | iesencan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-08-2007 21:10 |
selam sevgili balıkçı arkadaşlar | pikeci | Tanışma | 26 | 18-05-2007 13:53 |
merhaba arkadaşlar | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 28-04-2007 22:10 |
merhaba arkadaşlar | Rauf | Tanışma | 11 | 11-09-2006 21:30 |