|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Hasret kaldım görmeye,ekiden vardı bu sayfalarda..
erhanlı/güvenli/onurlu/serkanlı/tagolu/anıllı/hasanlı/kıvançlı/ishaklı /erollu /haldunlu/ adnanlı/ve.diğ. sahil fotograflarına...eller omuzda.. yüzler gülüyor.. ve hasret kalacagım..galiba tüm yeni izmirli üyelerinde beraber olacağı yeni fotograflara...... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() canım abim az kaldı işler bitti bitiyor bu aradada yavaş yavaş girmeye başladım bile ısınma turları atıyorum ama hala balığa gidemedim içim yanıyo içim ah ahhhhhh....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ben alanyadan mufinin actığı konunun ne kadar önemli olduğunu görüyor ve aranızda olmak isterken oralı olupta bu konuya duyarsız kalan arkadaşlarımın cevap bile vermemelerini hic kabullenemiyorum .valla helal olsun
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mufim canım abim. bizde hasretinden prangalar eskittik alyanaklı kalındudaklı paşalara. merak etme yakında buluşuruz yine.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sabır abicim sabır, sürekli görüşeceğimiz günler yine gelecek. iş güç,genel yaşam mücadelemiz şu sıralar daha ön planda, ama bu, rastgelsin'i unuttuğum anlamına gelmez.çok yakında bir sürprizim olacak
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Mufi abi, benim adımı yazmadığın için cevap yazmayacaktım ama yinede yazmak geldi içimden.
Ramazan dolayısı ile bayağı bir yorgunluk var insanların üzerinde. Ramazan Bayramı sonrası herkesi yine yanyana görebilmeni ümit ediyorum. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ve, nihayet hasret sona eriyor..... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 04-01-2008 23:14 |
erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık | kturkol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 23-07-2007 17:17 |