![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bugün başımdan geçen heyecanlı ve bu geceden gidilmesi planlanan balık avı organizasyonunu alt üst eden olayı paylaşmak istedim.Sabah saat 6.45 işe gitmek için kalkmış eşimin hazırladığı kahvaltımı yapıyorum.Kahvaltı masası balkon kapısının hemen yanında.Yemeğimi yerken,birden bi tıkırtı hissettim.Bulaşık makinasından geldiğini sanıp o tarafa doğru baktım,makina kapalıydı.Başımı öne doğru çevirirken birden gözüm balkon kapısı koluna ilişti,ve kapı kolunun geriye doğru döndüğünü gördüm.İnanın o an tüylerim ürpermiş,ne yapacağımı şaşırmış ,korkunç bir panikle hızla kapıya yöneldim.(o an kesinlikle bilinç dışı hareket ediyorsunuz)kapıya hızla vurduktan sonra birden yatak odasına koşup hakyemez tabirli sopayı ve kuru sıkı tabancamı alıp hızla balkona fırladım.Oanki refleksle kapıya vurmamdan dolayı hırsız yaklaşık 3 metre olan yükseklikten atlayıp ,1.kata ordan da aynı yükseklikten , bahçeye atlayıp birden yokolmuştu.Avazım çıktığı kadar hışımla bağırıp,çıkış kapısına koşup yola çıktım.Tabii bu esnada mahalle de ayaklandı.Fakat hırsızdan eser yoktuve servis saatim gelmişti.Komşular ve dayımların biz burdayız sen işinden olma tesellileri ile yola koyuldum.(O anki düşüncem yolda alaca karanlıkta sıfatı bozuk birini görsem kesinlikle dalmak.)servise binene kadar 3 sefer evi aradım.Berbat duygularla iş günümü geçirdim.Tabii bu olaydan sonra gece cocukları bırakıp balığa gitmek hayal oldu.Şimdi düşünüyorumda,o an ki refleksle yaptığım kapıya vurma ve yatak odasına koşup sopa alma hareketim bence daha hayırlı oldu.Aniden balkona çıksam ya o beni (büyük bi ihtimalle şaşkınlık içinde olacağımdan)ya da ben onu haklayıp her iki şekilde de (kanunlarımızı bilirsiniz adam sizi öldürmeyi bile göze alarak evinize girerken siz ona bi şey yaptığınızda direk suçlu olarak görülüyorsunuz.)zarar görecektim.En kötü taraflarından biri de eşim ve büyük kızımın bu gece nasıl uyuyacağız telaşı içinde olması.Hiç kimsenin böyle kötü bi olay yaşamaması dileklerimle SELAMLAR.
__________________
Nevzat 1971 İZMİR - KARŞIYAKA |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() gelmiş geçmiş olsun diyorum. neyseki içeri girememiş buna da şükür hocam. bu aralar bu tür olaylar çok arttı. sana tavsiyem eve bir alarm taktırmandır. tekrar geçmiş olsun.
__________________
Bülent AKICI Bornova 16.06.1977 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok geçmiş olsun arkadaşım. Hakikaten son derece talihsiz bir durum. Bunun travmasını atlatman uzun sürebilir. Çok üzüldüm, ancak bu olayı kazasız belasız atlatman da büyük şans. tekrar geçmişolsun...
__________________
Yusuf R.D. - 1949 ŞANSINIZ BOL, BALIKLARINIZ BÜYÜK, YOLUNUZ AÇIK OLSUN... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nevzat abi çok geçmiş olsun sana ve ailene birşey olmamış ya gerisi boş.
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() allah korumuş, geçmiş olsun...
__________________
KÜRŞAT VURAL 1981 A RH+ İZMİR_BUCA Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah... Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum... ![]() ![]() '' No one live forever '' |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Yıllar önce İstanbul uçaksavar da öğrenci evinde kalıyoruz, geceleir çalştığım için 3-4 gibi eve gelir sabaha kadar uyuyamazdım. Gene böyle bir gün odama çekilmiş 1,2 tıngırdadırken susadım ve kapıyı açıp solna girdim. Bu sırada mutak kapısı hafiften kapandı, "Gültekin sen misin" dememle mutfakta bir şangırtı koptu, bulaşıkları yıkamadığımızdan hırsız üstlerine basıp pencereden atladı. Tabii evdeki herkes fırladı ama yakalayamadık. 1 hafta sonra aynısı tekrar etmiş çünkü ben korkudan artık evde kalmıyordum.Gene bizim arkadaşlardan birinin iş dönüşüne rastgelmiş ve birşey çalamadan kaçmış. 1 hafta sonra 3. sü gerçekleşti ve 1,2 cep telefonu alıp kaçtı.
E be adam hepimiz öğrenciyiz geceleri de çalışıyoruz şansını ne deniyorsun, yakalansan halin nice olurdu. Bunun sonucunda bende bir hırsız fobisi hasıl oldu, eminim şimdi önüme çıksa paralize olur yerimden kıpırdayamam geçmiş olsun Nevzat |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili kardeşim Nevzat okuyunca inan senin yaşadıklarını sanki ben yaşamışım gibi tüylerim diken oldu,ya kardeşim iyiki geç kalmışsın yoksa ya sen onu yada o seni çok kötü şeyler yaşanabilirdi allah yardımcın olmuş kazasız belasız atlatmışsınız olayı bunada şükür demek gerekir sana çok çok geçmiş olsun ,bu olayları adalet çözemiyor biz hiç çözemeyiz artık bu olay aldı başını gidiyor bu şartlarda bunun durdurulmas çok zor ,ya hiç hoş olmayacak ama benim yaşadığım yörede polislerin hırsızlarla ortak çalıştığına dair söylentiler var artık ne diyeyim bilmiyorum bende böyle bir olay yaşamıştım aylarca eve giremedik gerçekten zor bir durum konuşulcak çok şey var ama ne mekan nede zaman müsait değil,tekrar geçmiş olsun diyor sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
__________________
![]() Bülent Özarıkan 1955 Burhaniye MSN&E.Mail: bulent955@hotmail.com Herkesin gönlündeki,hayalindeki avla birgün karşılaşması temennisiyle,rastgelsin. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Lanet olasıca şerefsizler...Geçmiş olsun kardeşim...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() nevzat büyük geçmiş olsun kardeşim. Allah korusun karşı karşıya gelmen daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. terar gemiş olsun..... ADAMLAR İŞİ İYİCE AZITTI.
burada duyduğum bir hikayeyi anlatayım; ( olayı bir arkadaşım anlatmıştı ) adamlar iki karşı kapıya giriyorlar ev sakinlerini uyutuyorlar neyse işlerini bitirdikten sonra iki evin eşlerini değiştirip gidiyorlar. haliyle insanlar ayılınca soyulmanın dışında yaşadıkları paniği düşün. Allah karşılaştırmasın.
__________________
![]() ![]() ilker GÜMÜŞOVA İZMİR 1966 A Rh(+) pozitif
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Nevzat cım büyük geçmiş olsun,iyiki farkına varmşsın.kapıya 1 ytl satılan alarmlar var bir tane tak ucuz olduğuna bakma sesi mahalleyi bile ayağa kaldırır
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ŞOK ŞOK ŞOK bu gerçek mi? | harundogan35 | Misinalarla İlgili Herşey | 8 | 21-08-2011 15:10 |
gerçek devlet adamı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-11-2007 16:54 |
İşte gerçek avcı | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 28-08-2006 10:13 |
Şans ve uğur mu yoksa gerçek mi ??? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 09-07-2006 08:54 |
İşte gerçek | muhabbetci | Tanışma | 1 | 10-11-2005 00:53 |