|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Arkadaşlar bikinili kadının elindeki balık menakop olsa gerek öyle değil mi? selamlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benziyor ama sanırım değil. Kafa yapısında bir farklılık var gibi geldi bana...
Bu arada mesajı deniz balıkları kısmına taşıdım ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() black drum...adı türkçeye "siyah tambur" olarak çevrilmiş...latince adı "Pogonias cromis"... sularımızda yaşadığına dair herhangi bi bilgi yok... haritalarda amerika kıtasının bi kaç yerinde yaşadığı işaretlenmiş... özellikle ağız yapısı minekopa çok benziyor...minekopa sanırım bizim buralarda "karakulak" deniyor...
karakulak buralarda sıkça yakalanıyor... özellikle gece yapılan bırakmalarda oldukça irileri denk gelebiliyor...saldırgan bi balık değil ama bazı dönemlerde sahte yemle yakalanabiliyor... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi acemi olmazsam burada olmazdım
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Evet bizde Antalya da hep Karakulak deriz.Ben zipginla cok vurdum.Sürü halinde dolasiyorlar ama oltayla hic yakalayamadim.Farkli bir sistem ve yemle oltayla tutuluyor ama tam bilmiyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
eline saglık ya güzel araştırma yapmışsın ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Biraz benziyo ama
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bi bakın bakalım.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |