|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() iki gün önce öğlenden sonra inip biraz teke çıkardıktan sonra av mahaline intikal ettim...derinlik 10m. idi bende stoperimi 7 m. olarak ayarladım...iğne kutumu evde unuttuğum için 11 numara wmc istavrit iğnesiyle av yapmak zorunda kaldım...ha kaçtı ha kesti ha kopacaktı diyerekten heyecanlanmak avı dahada bi güzel kıldı inanın...neyseki yedi parça ispari aldım bir tanede 7m. de zargana geldi...dört tane iğnem kesildi üç kerede iğneyi düm düz yaptı fakat buna rağmen 2.5 saatlik av zamanım inanın ki çok eğlenceli geçti..hele zargananın önüne yatırdığım ispari,isparilerin trofesi niteliğindeydi...sevgiler saygılar...ayrıca bütün arkadaşlarımın bayramını kutluyorum...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serdar zevk aldığın güzel bir macera tebrikler ,en güzeli de uzun zamandan sonra maceralarınla tekrar aramızda olman,paylaşım için teşekkürler .
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serdar abi sonunda dev isparileri gördük diğer fotoğraflarıda bekliyoruz
![]() Tebrikler
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() serdar abi zevkli bir av olduğu belli tebrikler afiyet olsun..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Serdar cım tebrikler.. şansın bol olsun
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar, ispariler maşallah iriymiş.. en kötü avın böyle olsun... daha iyileri
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Serdar arkadaşım şu sıralar ispariler de biraz yağlı olur orada afiyet olsun selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
aynen rauf abi özellikle bu mevsim lezzeti açısından diğer mevsimlere nazaran daha ii...teşekkürler
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serdar abi balıklar şahane vallahi.Uzun zaman oldu balık tutamıyorum.Bu resimler çok duygulandırıyor beni.
Afiyet bal şeker olsun abicim. Saygılarımla... Rastgelsin...
![]() |