|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() S.a arkadaşlar bende Aranıza yeni katıldım.İstanbul İstinyeden katılıyorum.Burada ben kendi yatımın ve sürat teknemin kaptanlıgını yapıyorum.Bunun yanı sıra Balıgada Çıkıyorum..Ekstra olarakta deniz motorlarının tamir onarım ve bakımını yapıyorum.Bu siteyi mika cam arar iken sans eseri buldm bende denizi severim birde bu siteye deniz motorları die bir katagori açılırsa cok iyi olacaginin görüşündeyim.Site kodlamakla mesguldum Öndecen bıraktım ==)) inşalah iyi vakit geçiriris
Serhat, ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serhat aramıza hoş geldin, katılımcı olman dileğiyle, herhalde siteye motorcuda lazımdır çünkü bir çok arkadaşın teknesi ve motoru var. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza katılmana sevindik İstinyeli arkadaş, hoşgeldin, umarız konulara katılımcı olursun, bilgilerinden yararlanır herkes...
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Serhat Bey, aramıza hoşgeldiniz; keyifli paylaşımlar dilerim. Bu arada, imza ayarlarınıza yaşınızı da eklerseniz size hitapta hata etmemiş oluruz.
Sevgi ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. Bu mesaj en son " 14-11-2007 " tarihinde saat 21:06 itibariyle Alparsbeğ tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldin
umarın memnun kalırsınız. selamlar saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serhat bey aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() serhat bey aramıza hoşgeldiniz.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanızı diliyorum...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hos geldin hazır motorcu bulmusken sizede danısmak iterim 7.60m tekneme 85bg magrus hava sogutmalı motor ile 2\1 safak sanzuman takmayı düsünüyorum sizin fikriniz ne olur simdiden tesekkür ederim
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |