|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Geçen hafta Balıklıovadaydık
Hasılat aşağıdadır.. Nihayet deniz çipurası ile buluştuk.. iki de kaçak misafirimiz vardı.. Hepinize rastgelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() aman ne güzel. ne güzel.. afiyet olsun kardeşimize..
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel av olmuş tebrikler
.rastgele
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet tebrikler, bana da en heyecan veren av çupra avı.Özel işlerimden dolayı bugün de gitmeyi planladığım çupra avı iptal oldu ,inan havanın güzelliğini gördükçe içim içimi yiyor,neyse sağlık olsun diyelim.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi harika av olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() mehmet tebrik ederim alyanaklı paşalar harika poz vermişler.daha irilerine inşallah.devamlarını bekliyoruz..
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço
|
![]() maşallah,afiyet olsun..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel balıklar Mehmet abicim.
Daha irileri rastgelir inşallah...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Egeli, afiyet olsun; gecen hafta bende o taraftaydım, senin kadar olmasa bile idare etmiştik.
Neyse, Sevgi ve Işıkla kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
hafta sonu balıklıova .... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 17-10-2008 12:53 |
Geçen hafta Balıklıova (27-28 temmuz) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 08-08-2007 11:06 |
Geçen Hafta Akbük'te... | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-03-2007 19:13 |
aliağa' geçen hafta sonu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 24 | 26-02-2007 23:26 |